Deze blend van sangiovese en lokale druif sagrantino i s van een van onze toppers prijs/kwaliteit uit Italië. Complexe en zeer aangename neus van bramen, licht gedroogd fruit en lichte kruiden, zeer fijne afdronk. grote aanrader !
Een assemblage van 80% Tempranillo (15% niet ontsteeld) en 20% Garnacha (30% niet ontsteeld), volledig vergist door de natuurlijk aanwezige gisten!
Geniet van een atypische Arneis met een elegante kruidigheid en de body van Chardonnay. Let op: beperkt!
Eerste oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker!!! Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Cabernet Sauvignon op z'n best. Frisse, florale aroma's met een zekere fruitigheid verleiden tot een eerste slok. Proef deze evenwichtige rosé boordevol ambiance. Actieprijs geldt t.e.m. vrijdag 14/8.
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Deze blend van sangiovese en lokale druif sagrantino i s van een van onze toppers prijs/kwaliteit uit Italië. Complexe en zeer aangename neus van bramen, licht gedroogd fruit en lichte kruiden, zeer fijne afdronk. grote aanrader !
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Droge, frisse rosé met veel rood fruit.
Een donkerrode kleur en aroma's van rood fruit en kruiden verleiden je deze wijn te drinken. Door zijn mooie lengte en krachtige tannines is hij ideaal bij vleesgerechten.
Lengte, dichtheid en structuur zijn allemaal aanwezig in deze wijn...!
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Een Enclos met een (bijna) perfecte expressie van het terroir van de Graves. Kracht en balans typeren deze wijn die perfect samengaat met rood vlees en wild.
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Zeer aromatische, stijlvolle Nebbiolo. Giovanni Rosso maakt complexe, maar zeer elegante wijnen!!
Een verfijnde rode bordeaux van topklasse, bekend om zijn voluptueuze zachtheid. Bij opening ontvouwt de wijn aroma's van zwarte bessen, kersen, pruimen en leer. In de mond veel aciditeit en stevige tannines.
Rode wijn op basis van 40% Merlot en 60% Sauvignon. De druiven worden met de hand geoogst. Na de persing gebeurt de vinificatie van 21 dagen op een gecontroleerde temperatuur. Daarna rust de wijn 3 maanden op inox en de helft gedurende een jaar op eikenho
Wit vlees is doorgaans delicaat en licht van smaak. Ga dus voor een wijn die niet overheerst. Witte wijn of een lichte, fruitige, rode wijn lenen zich daar uitstekend toe.
U kan de rode wijn op voorhand koelen. Op die manier komt het fruitige extra naar voren.