Verrassende groene aperitivo uit Venetië. Op basis van tal van kruiden en vruchten waaronder bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, zachte absint, alsem, kamille, kaneel, cinchona, bruine chiretta, koriander, tonka boon, ... en nog zoveel meer!
Geïmporteerde rum uit Mexico. Kreeg een rijping van 6 jaar in eiken vaten!
Een fijn rogge distillaat met mooie hout tonen en aangename kruidigheid. Gedistilleerd door de makers van de allereerste legale New Yorkse Whiskey.
De gin bevat speciale witte thee uit China die slechts tijdens de eerste weken van de lente geplukt kan worden.
Likeur op basis van jenever, met sterke aroma's van kersen en kruiden. Vleugje amandel ook!
Hunter Laing, die als één van de enige nog toegang heeft tot Lagavulin vaten, presenteert u een Islay Single Malt Scotch Whisky met als benaming "Specially Selected". Dit is de eerste release van Hunter Laing onder het Scarabus label.
13 jaar oude rum uit St. Lucia van distilleerder Saint Lucia Distillers, gerijpt en gebotteld bij Compagnie des Indes.
Slechts 304 flessen in deze batch.
Rumblend met als basis enkel rijke volle en zachte Caraïbische rums.
Een heerlijke koffielikeur op basis van Hasseltse jenever en 100% natuurlijke koffie extracten.
Warme, smakelijke, donkere rum uit de Caraïben. Ontworpen door topbarman David Cordoba van Le Bramble.
Artisanale rumblend van Jamaicaanse rum die geblend wordt met Caraïbische rum uit Franse eiken vaten.
Een uitzonderlijke en verfijnde mix, met een vleugje koffie, vanille en bloemige tonen, waarbij de zeldzame Folle Blanche variëteit volledig tot haar recht komt.
Een Dominicaanse rum van zachte en ronde tonen die typisch zijn voor een veroudering volgens solar-systeem.
Een rum die bijna een wereldreis maakte om tot de perfectie te komen.
Een heerlijke amberkleurige rum: rijk & vrij houtachtig.
"Life is a beach"
Rock 'n roll in het glas! Een opwindende smaakbom verkregen uit twee verschillende stijlen/eilanden.
Zachte, rijke Kentucky Straight Bourbon Whiskey. De blend wordt gemaakt met geselecteerde vaten waarbij de focus ligt op zachte en smaakvolle samples. Productie van lagere hoeveelheden.
13 jaar oude rum uit Martinique van distilleerder Dillon, gerijpt en gebotteld bij Compagnie des Indes.
Slechts 298 flessen in deze batch.
Eerder kruidige muntlikeur uit het Italiaanse Milaan.
Complexe smaken van dubbel geroosterde Mexicaanse koffie met hints van suikerriet, citroenzeste en anijs.
Krachtige amaro uit Calabrië.
Gelimiteerde uitgave ter ere van een jaarlijks whiskyfestival; Tastival. Steeds een speciale botteling die een aparte finish onderging.
Franse cognaclikeur bestaande uit cognac, gember en vanille.