Likeur op basis van jenever, met sterke aroma's van kersen en kruiden. Vleugje amandel ook!
Likeur op basis van jenever met sterke smaken van donkere, pure chocolade, sinaas en vanille.
Een heerlijke koffielikeur op basis van Hasseltse jenever en 100% natuurlijke koffie extracten.
Bitterzoete aperitief, tussen Vermouth en bitters als Campari. Gemaakt door de familie Carpano in Milaan.
Belgische fruitjenever, verrijkt met sap van overheerlijke appelen.
Voor wie een aperitief met bitter smaakprofiel wel kan smaken. Handgemaakt met uitsluitend traditionele én natuurlijke ingrediënten.
Een bitterzoete Franse likeur op basis van verse gentiaan. Traditioneel gedronken in combinatie met water en een ijsblokje.
In het hart van Bourgondië verwerkt Vedrenne de zwarte bes tot deze fruitige en heerlijk lang aanhoudende Crème de Cassis.
Eerder kruidige muntlikeur uit het Italiaanse Milaan.
Unieke Celtische likeur op basis van een blend van Ierse Malt Whisky. Deze wordt dan door steenkool gefilterd en geïnfuseerd met honing en koninklijke jam.
De meest geconsumeerde likeur in Portugal. Zoetere, net iets bitterdere likeur. Goed gebalanceerde smaak en mondgevoel.
Riserva Speciale reeks van Martini. Vermouth van premium kwaliteit.
Riserva Speciale reeks van Martini. Vermouth van premium kwaliteit.
Een ongetwijfeld unieke likeur, gevuld met 100% bietensap. De aardse kwaliteit van rode biet wordt in perfecte dosis aangevuld door zijn natuurlijke zoetheid.
Bitterzoet likeur dat Belgische roots heeft, ooit genezend was en verrassend lekker is met witte wijn.
Amaro Averna is een Siciliaanse drank die reeds meer dan 150 jaar wordt geproduceerd.
Oer-Nederlandse likeur waarin kraakverse wortelen zorgen voor een frisse smaaksensatie met tintelende kruidigheid tot de laatste slok.
Italiaanse likeur met een onweerstaanbaar zachtzoete hazelnootsmaak die uitstekend combineert met koffie en chocolade = Een waar verwenmoment!
Verrassende groene aperitivo uit Venetië. Op basis van tal van kruiden en vruchten; bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, zachte absint, alsem, kamille, kaneel, cinchona, bruine chiretta, koriander, tonka boon, anjer nagels, marjolein, manadrijn, rabarb