loading
Valuta: € EUR 

Privacy Policy

Privacy Policy.

1. Reikwijdte van de Privacy Policy

Deze privacy policy (Privacy Policy) is van toepassing op alle persoonlijke informatie van consumenten die door Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) en aan haar gelieerde ondernemingen wordt verzameld of gebruikt. Dit omvat persoonlijke informatie voor commercieel gebruik van websites die eigendom zijn van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) alsmede offline verzameling van persoonlijke gegevens voor commercieel gebruik door Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be). Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) is de beheerder van de gegevensverwerking voor de Website eneventuele (mobiele) applicaties in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.
Voor uw gemak en om het gebruik van de website te verbeteren kunnen van tijd tot tijd links naar websites worden geplaatst, die eigendom zijn van en beheerd worden door derden. Via deze links verlaat u de Website en de diensten van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.eu) en deze links liggen buiten de zeggenschap van Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu). De websites waar u met de link naar wordt doorverwezen, hebben hun eigen afzonderlijke algemene voorwaarden, alsmede een privacybeleid. Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu) is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en activiteiten van deze websites. Indien u deze websites bezoekt of uzelf daar toegang tot verschaft, is dit geheel op eigen risico.

2. Waarom persoonlijke gegevens met Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) delen?

Het delen van uw persoonlijk identificeerbare informatie stelt ons in staat u een aantal voordelen te bieden. Het zal voor u gemakkelijker en eenvoudiger zijn om:
  • Zich te registreren zodat u alle voordelen waarop u recht heeft, kunt ontvangen;
  • Informatie te vragen die specifiek op uw interesses is gericht;
  • Deel te nemen aan online gemeenschappen;
  • Persoonlijke berichten en speciale aanbiedingen te ontvangen die relevant voor u zijn;
  • Deel te nemen aan ons loyaltyprogramma;
  • Tijd te besparen door uw voorkeuren op te slaan.
U kunt uw persoonlijk identificeerbare informatie met ons delen door zich te registreren op onze website.

3. Welke persoonlijke gegevens worden verzameld

Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) kan persoonlijke gegevens van u verzamelen in verband met uw gebruik of aankoop van producten en diensten van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be). Dergelijke persoonlijke gegevens kunnen gegevens bevatten die verstrekt zijn in verband met de onderstaande:
  • Het registreren of invullen van formulieren op onze Website. Dit omvat informatie die u kunt verstrekken indien u aanvullende informatie over de producten en diensten van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) aanvraagt of zich aanmeldt om de e-mail nieuwsbrieven, het loyaltyprogramma of vouchers van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) te ontvangen;
  • Het invullen van een profiel op de Website;
  • Het kopen van een product of dienst van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be);
  • Het verstrekken van feedback over een ontwerp of product of het indienen van andere gegevens bij Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be);
  • Het vragen om informatie of hulp aan Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be);
  • Het deelnemen aan of reageren op consumentenenquêtes of verzoeken om meningen, interesses en voorkeuren van consumenten met betrekking tot producten en diensten van Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be);
  • Het deelnemen aan consumentenprijsvragen, sweepstakes en andere promotionele acties;
Het gebruiken van andere functionaliteiten van de website die van tijd tot tijd aangeboden kunnen worden en die dergelijke informatie kunnen vereisen om van die functionaliteit gebruik te maken. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) kan ook informatie verzamelen welke geen persoonlijke informatie is, waaronder maar niet beperkt tot de frequentie van gebruikersbezoeken aan de website, de routes via welke gebruikers toegang krijgen tot de Website en eventuele hyperlinks gebruiken die op de Website aanwezig zijn. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) of haar dienstverlenende organisaties en tussenpersonen kunnen deze gezamenlijke gegevens verwerken en gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot analyse van deze gegevens voor trends en statistieken, ontwikkeling van de website en de functionaliteiten van de Website en aanbiedingen, beoordeling van de gebruikspatronen of planning en evaluatie van marketinginitiatieven. Deze informatie wordt door middel van bepaalde tools en methoden verzameld, zoals het ophalen van uw IP-adres of het gebruik van cookies, en wordt bewaard, gebruikt en openbaar gemaakt in een gebundelde vorm, tenzij anderszins vermeld.

4. Het delen van informatie

We willen u graag beter leren kennen zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Maar het is aan u of u dit soort dienstverlening wilt. Uw persoonlijk identificeerbare informatie kan overgedragen worden van uw thuisland aan andere Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) ondernemingen over de hele wereld, die met u kunnen communiceren over onze producten of speciale aanbiedingen die u nuttig kunt vinden. Indien u niet wilt dat wij u persoonlijke aanbiedingen of informatie sturen, kunt u ons dit laten weten door contact met ons op te nemen zoals uiteengezet in artikel 11.
Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) zal alleen in de volgende omstandigheden gegevens met derden buiten Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) uitwisselen: Soms verkoopt Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) u een product of biedt u een dienst aan in een gezamenlijke marketinginspanning met andere bedrijven, zoals onze Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) partners. In een dergelijk geval zullen uw persoonlijke gegevens met deze bedrijven worden uitgewisseld. Let erop dat deze bedrijven vaak hun eigen privacybeleid hebben dat van toepassing is op de wijze waarop zij uw persoonlijke gegevens gebruiken. Dit privacybeleid kan soms afwijken van de Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) Privacy Policy. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) kan externe bedrijven gebruiken voor de afhandeling van uw aankoop of verzoek of voor het verwerken van uw gegevens. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) eist van deze bedrijven dat zij uw persoonlijke gegevens afdoende beschermen en uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden die niet door Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) zijn goedgekeurd.
Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) zal persoonlijk identificeerbare informatie vrijgeven indien wettelijk verplicht. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen of aan derden verstrekken met toestemming om uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) zal geen persoonlijke financiële informatie die u verstrekt hebt (zoals creditcard-informatie), met andere partijen delen, tenzij dit nodig is om uw bestelling af te handelen, onze factuur te verwerken of om fraude te voorkomen of tegen te gaan.

5. Cookies en website logging

5.1. ALGEMEEN

Van Eccelpoel NV gebruikt cookies op haar website. Alle gegevens die het uit deze cookies haalt, zijn anoniem en worden alleen gebruikt om de bezoekerservaring op de website te begrijpen en zo de prestaties en de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. 

Van Eccelpoel NV is gerechtigd om deze cookiepolicy aan te passen en een nieuwe versie te plaatsen op de website. Raadpleeg regelmatig de website en de pagina met de cookiepolicy zodat je op de hoogte bent van wijzigingen. Zodra een nieuwe cookiepolicy wordt toegepast, zal opnieuw je toestemming voor het gebruik van cookies gevraagd worden.

De nieuwe EU-wetgeving vereist dat we je laten weten hoe we cookies gebruiken. Onderstaande tekst legt uit wat cookies zijn en waarvoor we ze gebruiken op onze site.

5.2. WAT IS EEN COOKIE? 

Een cookie is een klein tekstbestand dat verstuurd wordt vanaf een website en lokaal opgeslagen wordt op de harde schijf van de bezoeker terwijl hij surft op een website. Wanneer hij in de toekomst op dezelfde website surft, kunnen de gegevens die zijn opgeslagen in de cookie worden opgehaald door de website. Zo is de website op de hoogte van de vorige activiteit van de bezoeker.

Cookies werden ontworpen als een betrouwbaar mechanisme voor websites om de status van de website of de activiteit die een bezoeker in het verleden heeft ondernomen, te herinneren. Ze helpen ons om je bezoek aan de website te optimaliseren, om technische keuzes (bijvoorbeeld een taalkeuze) te herinneren en om meer relevante diensten en aanbiedingen te tonen.

Cookies kunnen omvatten: het klikken op bepaalde knoppen, het inloggen op een website of een opname van de pagina's die door de gebruiker werden bezocht, zelfs maanden of jaren geleden. Hoewel cookies geen virussen kunnen bevatten en geen malware kunnen installeren op de gastcomputer, worden trackingcookies en vooral third party trackingcookies vaak gebruikt om langetermijngegevens van de browsergeschiedenis van individuen samen te stellen. (Dit zorgde voor grote bezorgdheid over privacy bij de Europese en Amerikaanse wetgevers en gaf in 2011 aanleiding tot het ondernemen van actie). Deze cookieverklaring is in overeenstemming met de huidige Belgische Wet (Wet van 10/07/2012 tot vaststelling van bepalingen betreffende de elektronische communicatie, BS 20/9/2012). 

Wil je de website raadplegen, dan raadt Van Eccelpoel NV je aan om de cookies in te schakelen. Als je dit niet wilt, dan ben je altijd vrij om ze niet in te schakelen.
 
Deze website gebruikt verschillende types van cookies: 

  • Strikt noodzakelijke cookies:

Deze cookies zijn essentieel om te kunnen navigeren door de website en de functies ervan te kunnen gebruiken. Zonder deze cookies zullen sommige onderdelen van de website niet of niet optimaal werken. Deze cookies verzamelen geen gegevens die gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden of die je surfgeschiedenis onthouden.

  • Functionele cookies:

Deze cookies onthouden bepaalde keuzes en veranderingen die je op de site maakt (zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur) zodat je een betere, meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt. De informatie die deze cookies verzamelen wordt anoniem bewaard.

  • Trackingcookies:

Deze cookies zullen gebruikerssessies overleven. Wanneer de maximale leeftijd van een permanente cookie is ingesteld op 1 jaar, dan zal binnen dat jaar de initiële waarde, opgenomen in die cookie, terug verzonden worden naar de server iedere keer de gebruiker de server bezoekt. Dit wordt gedaan om essentiële informatie op te slaan (zoals de manier waarop de gebruiker initieel naar de website is gekomen). Daarom worden ze ook trackingcookies genoemd. Bijvoorbeeld wanneer je de gewenste taal hebt gekozen, zal de website je voorkeur opnemen in een permanente cookie en opslaan op je browser. Wanneer je daarna opnieuw de website bezoekt, zal de website die permanente cookie gebruiken om ervoor te zorgen dat de inhoud wordt getoond in de door jou gewenste taal. 

  • Prestatiecookies:

Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren en zo voor een betere gebruikerservaring te zorgen. Van Eccelpoel NV gebruikt Google Analytics, een populaire webanalyse service aangeboden door Google Inc. Google Analytics gebruikt cookies om Van Eccelpoel NV te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. Het registreert het aantal bezoekers en geeft Van Eccelpoel NV informatie over het totale bezoekersgedrag – zoals de typische duur van een bezoek aan de website of het aantal pagina’s dat een gebruiker gemiddeld bekijkt. 

  • Third party cookies:

Om haar communicatievormen te ondersteunen heeft Van Eccelpoel NV haar inhoud verankerd in socialmediakanalen, zoals YouTube, Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook gebruikt Van Eccelpoel NV de deelmogelijkheden op sociale netwerken. De kanalen die Alvo CVBA gebruikt kunnen cookies bevatten van deze websites. Van Eccelpoel  controleert deze niet. Wil je meer informatie over deze cookies? Raadpleeg dan de relevante website van deze ‘derden’.

 

5.3. Gebruik van cookies

Volgende cookies kunnen worden gebruikt:

1)‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Bv: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan, of nog : een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan.

2)‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bv. een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bv. cookies van Facebook of Google Analytics. Deze website maakt mogelijk gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wet-telijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

 

5.4. LIJST VAN COOKIES DIE DE WEBSITE GEBRUIKT 

De tabel hieronder bevat een opsomming van de cookies die Alvo CVBA gebruikt en welke informatie ze opslaan. 

 

 

 

 

Cookie

Doel cookie

Levensduur

 

Sessie cookie

Bewaart sessie-informatie.

Tot sluiten browser

 

Has-JS

Gaat na of Javascript aan of uit staat.

Tot sluiten browser

 

 

 

 

 

Cookie Agreed cookie

Gaat na of het cookiebeleid is goedgekeurd.

2 weken

 

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om de doeltreffendheid van onze marketingcampagnes te meten.

2 jaar

 


5.5. COOKIES UITSCHAKELEN 

Wil je niet dat Van Eccelpoel NV cookies gebruikt wanneer je de website bezoekt? Configureer dan je browser zodat cookies niet geaccepteerd worden. Houd er rekening mee dat wanneer je cookies uitschakelt, je mogelijk niet langer toegang hebt tot bepaalde functies op onze website en/of dit gevolgen kan hebben voor de werking van de website.

In je browser kun je een instelling selecteren die een boodschap toont voor een website die een cookie op je computer installeert. Je kunt dan zelf kiezen om de cookie te aanvaarden of te blokkeren. Je kunt er ook voor kiezen om alle cookies te blokkeren. Omdat er verschillende browsers bestaan die op verschillende manieren werken, kijk je best in het menu ‘Help’ om de instelling van je browser te vinden.

 

6. Gegevens die door uzelf worden verstrekt

Naast de gegevens die automatisch worden verzameld, verwerken wij ook gegevens die door u aan ons zijn verstrekt. Dit omvat onder meer maar is niet beperkt tot:
  • uw contactinformatie, waaronder uw voor- en achternaam, factuur- of afleveradres, e-mailadres en uw telefoonnummer;
  • indien u een online profiel hebt aangemaakt, de voorkeuren en interesses die in dit profiel zijn opgeslagen;
  • indien u contact hebt opgenomen met de klantenservice, de bijzonderheden van dit contact en de contactgeschiedenis;
  • indien u zich voor ons loyaltyprogramma heeft aangemeld, uw contactinformatie.
Al deze gegevens worden gekarakteriseerd door het feit dat u deze informatie zelf heeft verstrekt. Wij gebruiken deze informatie voor de doeleinden die in deze Privacy Policy zijn omschreven. U kunt uw persoonlijke gegevens altijd laten wijzigen of bezwaar maken tegen verdere verwerking door contact met ons op te nemen zoals uiteengezet in artikel 11.

 

7. Hoe worden verzamelde gegevens gebruikt

Wij zullen de informatie die we over u hebben verzameld, gebruiken om u van een gemakkelijke ervaring te voorzien en om u aanbiedingen over onze producten en diensten te doen. Indien u ons persoonlijke gegevens hebt verstrekt met betrekking tot een aanbieding, een evenement, een (mobiele) applicatie etc., kunnen we u e-mails of andere berichten sturen die betrekking hebben op de dienst waarom u heeft verzocht. Indien u contact opneemt met de klantenservice, zullen we uw persoonlijke gegevens (waaronder uw contactgeschiedenis) gebruiken, zodat de klantenservice in staat is om uw verzoek te verwerken en om de best mogelijke service te verschaffen. Indien u uw toestemming hebt gegeven om nieuwsbrieven te ontvangen, zullen wij deze naar u toesturen. Indien u ons uw persoonlijke gegevens hebt gegeven tijdens de verkoop van een dienst, zullen we u over soortgelijke diensten informeren. We kunnen ook contact met u opnemen om uw feedback over producten of dienstverlening te vragen. U kunt zich te allen tijde onmiddellijk en gratis afmelden voor deze berichten door op een link in de overeenkomstige e-mail of een ander bericht te klikken (zie verder hieronder in artikel 8.1 ). Indien u ermee hebt ingestemd dat er met u contact mag worden opgenomen, kunnen wij u per gewone post, e-mail, per SMS, per telefoon of ander elektronisch middel benaderen voor doeleinden inzake marketing, reclame en opinieonderzoek. Dit omvat bijvoorbeeld informatie die betrekking heeft op producten van Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu), speciale aanbiedingen, verkoopacties. Teneinde contact met u op te kunnen nemen over informatie die van speciaal belang voor u is, zal uw totale interactie met Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu) en de Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu) Partners (zoals onder meer maar niet beperkt tot uw gebruik van loyaltyprogramma's, uw waardering en beoordeling van producten en diensten, uw contactgeschiedenis met ons klantenservice, uw nieuwsbrief clicks/openingsresultaten, uw surfgedrag (web tracking), het soort nieuwsbrief waarop u bent geabonneerd, uw deelname aan verkoopacties of evenementen en uw gebruik van (mobiele) applicaties) worden gecombineerd, geanalyseerd en gebruikt. We kunnen uw contactgegeven aan onze Van Eccelpoel (premiumwijnen.eu) Partners verstrekken voor doeleinden inzake marketing, reclame en opinieonderzoek. In artikel 8 vindt u informatie over uw rechten en in het bijzonder hoe u uw toestemming kunt intrekken.

 

8. Uw rechten

Indien u ons persoonlijke gegevens verstrekt via onze Website of andere kanalen, gebeurt dit volledig op vrijwillige basis en na het verlenen van uw toestemming om deze te gebruiken in overeenstemming met de bepalingen van deze Privacy Policy. Indien u ervoor kiest om de verzochte informatie niet te verstrekken, kunnen verschillende klantenvoordelen niet beschikbaar voor u zijn en kunnen ook online functies op de Website niet beschikbaar zijn. In bepaalde gevallen zijn alleen diegenen die ons de noodzakelijke persoonlijke gegevens hebben verstrekt, in staat om bepaalde diensten te gebruiken en op andere wijze gebruik te maken van de activiteiten en aanbiedingen die op onze Website en (mobiele) applicaties beschikbaar zijn. Aangezien transparantie en fair play in het bijzonder belangrijke zaken voor ons zijn, bieden wij verschillende opties, afhankelijk van de exacte omstandigheden om u te helpen de controle over uw gegevens te behouden. Deze opties omvatten de mogelijkheid om u af te melden voor diensten, gebruikersaccounts te verwijderen of informatie over de opgeslagen gegevens te ontvangen.

 

8.1 Recht om bezwaar te maken

E-mails die Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be) aan u zendt en die bijvoorbeeld een nieuwsbrief of marketinginhoud bevatten, hebben een optie om de ontvangst van dergelijke e-mails te beëindigen (afmelding) door het volgen van de relevante instructies in de betrokken e-mail. Indien u de ontvangst van e-mails van ons wenst te stoppen, kunt u eenvoudigweg op deze afmeldingshyperlink klikken en dan stoppen we met het sturen van e-mails aan u. Indien u niet wilt dat informatie over uw gedrag op onze Website of (mobiele) applicatie wordt verzameld en geévalueerd, kunt u zich op de onderstaande wijze afmelden voor de verzameling van de webanalysegegevens. Indien u bezwaar wilt maken tegen de ontvangst van reclame-informatie en aanbiedingen in het algemeen, dus inclusief via gewone post, e-mail, per SMS, via de telefoon of via andere elektronische middelen, of indien u uw toestemming wilt intrekken, kunt u te allen tijde schrijven aan Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be), Lierseweg 20 - 2200 Herentals , Belgie, t.a.v. data protection (gegevensbescherming) of een e-mail sturen aan info@vaneccelpoelwijnen.be. Ingeval wij twijfels hebben over uw identiteit kunnen we u vragen u te identificeren (bijv. door het opsturen van een kopie van uw paspoort of ID). Ten aanzien van andere soorten berichten die u kunt ontvangen, zoals berichten inzake onderhoud of administratieve kennisgevingen kan de ontvangst van deze berichten alleen worden beëindigd door uw account te annuleren, omdat dergelijke berichten een verplicht onderdeel zijn van gebruikersaccounts en het aanverwante gebruik van onze Website en (mobiele) applicaties. U kunt uw account annuleren door een e-mail te sturen aan info@vaneccelpoelwijnen.be.

Je kan steeds beroep doen op de volgende privacyrechten:

  • recht op toegang tot de persoonsgegevens die Van Eccelpoel NV over jou ter beschikking heeft;
  • recht op rectificatie, vervolledigen of updaten van je persoonsgegevens;  
  • recht op schrapping van je persoonsgegevens (‘right to be forgotten’);
  • recht op een beperking van de verwerking van je persoonsgegevens;  
  • recht op overdraagbaarheid van je persoonsgegevens;
  • recht van bezwaar/verzet tegen de verwerking van je persoonsgegevens.

Wanneer je beroep wilt doen op je privacyrechten, zoals hierboven bepaald, stuur dan een brief met een kopie van de voorkant van je identiteitskaart per post naar Van Eccelpoel NV, Lierseweg 20, 2200 Herentals.
Dit als bewijs van je identiteit.

Van Eccelpoel NV zal binnen één maand na het ontvangen van de aanvraag, gevolg geven aan je vraag.
Als je geen nieuwsbrieven of informatie over onze diensten meer wilt ontvangen, kun je je op elk moment uitschrijven door te klikken op de knop ‘uitschrijven’, zoals onderaan voorzien in elke nieuwsbrief van Van Eccelpoel NV. 

9. Veiligheid van de informatie en gegevensintegriteit

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen tegen onvoorziene of illegale vernietiging, verlies, wijziging, onbevoegd gebruik, publicatie of toegang, in het bijzonder waar de verwerking de overdracht van gegevens via een netwerk inhoudt, en tegen alle andere onwettige vormen van verwerking en misbruik.

 

10. Sociale Netwerken

Onze Website en (mobiele) applicaties verschaffen u Sociale Plug-ins van verschillende sociale netwerken. Indien u voor interactie met een sociaal netwerk kiest, zal uw activiteit op onze Website of via onze (mobiele) applicaties ook beschikbaar worden gesteld voor sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Indien u ingelogd bent op een van de sociale netwerken tijdens het bezoek aan onze Website of (mobiele) applicaties, kan het sociale netwerk deze informatie aan uw profiel toevoegen. Indien u interactie heeft met een van de Sociale Plug-ins, wordt deze informatie overgebracht naar het sociale netwerk. Indien u een dergelijke gegevensoverdracht niet wenst, moet u bij uw sociale netwerk uitloggen voordat u naar onze Website gaat of (mobiele) applicaties gebruikt. Wij kunnen deze gegevensverzameling en gegevensoverdracht via de Sociale Plug-ins niet beïnvloeden. Wij verzoeken u het privacybeleid van die sociale netwerken te lezen voor uitgebreide informatie over de verzameling en overdracht van persoonlijke gegevens, welke rechten u hebt en hoe u toereikende privacyinstellingen kunt verkrijgen.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/
Twitter: http://twitter.com/privacy
Google+: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

11. UPDATE PRIVACYBELEID

Van Eccelpoel NV is gerechtigd om dit privacybeleid te updaten door een nieuwe versie te plaatsen op de website. Het is aangewezen om regelmatig de website en de pagina waarop het privacybeleid wordt weergegeven, te raadplegen zodat je kennis hebt van eventuele wijzigingen. 

12. KLACHTEN

Wanneer je klachten hebt over de manier waarop Van Eccelpoel NV je persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en/of verwerkt, kun je steeds een klacht indienen bij de Privacycommissie. 

13. Contactinformatie

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonlijke gegevens of over onze Privacy Policy, bent u welkom om contact met ons op te nemen.
De contactgegevens zijn:
Van Eccelpoel (vaneccelpoelwijnen.be)
Lierseweg 20
2200 Herentals
België

U kunt ook een e-mail sturen aan: info@vaneccelpoelwijnen.be
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »