Italiaanse verleider gemaakt uit druiven van de streek: negro amaro, primitivo en malvasia negra. We ruiken rijp, zwart fruit, chocola en hints van kruiden. Het aroma wordt verder gezet in de smaak: vol en rijk met een sappige afdronk.
Cabernet Sauvignon op z'n best. Frisse, florale aroma's met een zekere fruitigheid verleiden tot een eerste slok. Proef deze evenwichtige rosé boordevol ambiance. Actieprijs geldt t.e.m. vrijdag 14/8.
Heerlijke allemansvriend met fruitige toetsen. Ontstaan uit de Viura druif zonder chemicaliën en zonder hout.
Stokoude Garnacha gevinifieerd in een desolaat wijnlandschap vlakbij Zaragoza. . Een uitstekende wijn voor bij krachtige gerechten zoals gegrild vlees en sterke kazen.
Eerste oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker!!! Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Een intens granaatkleurige wijn met hints van rijpe zwarte kersen, viooltjes en rozen. Smaakt heerlijk bij een lams!
Zeer aromatische, stijlvolle Nebbiolo. Giovanni Rosso maakt complexe, maar zeer elegante wijnen!!
Een enorme keuze kazen, een enorme keuze wijnen. Toch is het oppassen geblazen om deze te combineren. Dé vuistregel bij een pairing in wijn en kaas is: kies geen wijn die rijk is aan tannines.
Het zal misschien als een verrassing klinken: bij een kaasschotel is witte wijn doorgaans een zeer goede keuze.
Rode wijnen passen over het algemeen het best bij jonge, harde, matig belegen kaas.