loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Gris de Gris Dune, IGP Sable de Camargue, J. Castillon, '19

Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.

€6,95
Côté Rosé, Côtes Catalanes, Domaine Lafage, 2019

Cabernet Sauvignon op z'n best. Frisse, florale aroma's  met een zekere fruitigheid verleiden tot een eerste slok. Proef deze evenwichtige rosé boordevol ambiance. Actieprijs geldt t.e.m. vrijdag 14/8.

€8,45
Telmo Rodriguez, Gaba do Xil, '18

Deze wijn gemaakt met 100 % godello druif is een zeer frisse wijn met aroma's van wit fruit, mineralen en een vleugje kruiden met een stevige body met mooie zuurtjes.
Origineel en zeer gastronomisch!

€10,95
Oreinos Helios, Semeli, Peleponessos, Sauvignon/Moschofilero

Sauvignon en lokale druif Moschofilero zorgen voor een waar spektakel in het glas!

€11,00
Lionel Gosseaume, Climat n°1, Touraine-Oisly, '18

Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...

€11,99
Roero Arneis, Giovanni Rosso, 2013

Geniet van een atypische Arneis met een elegante kruidigheid en de body van Chardonnay. Let op: beperkt!

€17,15
Dino, Castello di Jesi Classico Verdicchio Riserva Classico, 2015

Mature, complexe Riserva met veel spanning in de neus en smaak. Vol, en toch sappig. Sterk aan te raden bij een vispannetje, een visje of kreeft van de grill en zelfs bij Oosterse gerechten. Top!

€21,95
Bordeaux Blanc Sec, Xavier Copel, 2018

Gemaakt in Sauternes, droge vinificatie. Slechts 1200 flessen geproduceerd.

€31,95
Nuits Saint-Georges Premier Cru 'Les Perrières', Domaine Chevillon, 2017

Perceel van slechts 6 are. Bekend voor z’n finesse-rijke, intense Pinot Noir. Florale impressies en rood fruit domineren bouquet en smaak.

€68,50
Filter op prijs
Prijs:
0
-
70
filter

Gesausde visgerechten


Wie 'vis' zegt, denkt automatisch aan witte wijn. Daarmee kan u weinig fout doen.

De wijn evolueert naargelang het gerecht zelf waarin de vis is verwerkt. Bij koude vis kan u het best een frisse wijn serveren met veel zuren.

Gerookte vis vraagt dan weer een wijn met wat houtlagering.Serveert u een warme visschotel met saus? Ga dan voor een droge, witte wijn, die vol en vettig is van smaak.

Rode wijn kan eveneens bij vis. Bij bruine, rode of roze vis kan u gerust een jong, rood wijntje met zachte tannines serveren.

Filteren druivensoort
Filteren jaar
Filteren foodpairing
Filteren score wijnrecensent
Filteren smaakprofielen
Het Van Eccelpoel team is blij met jouw bezoek! Omdat we enkel voor de beste kwaliteit en service gaan, gebruikt deze site calorievrije cookies. In kleine bestandjes bewaren we jouw voorkeuren. Het helpt ons om jouw (gebruiks)ervaring met onze webshop te perfectioneren. Genoeg cookies? Verwijder ze van jouw browser! Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    • 60 jaar ervaring • Kwalitatieve wijnen en spirits • COVID-proof • Gratis afhaling • Snelle opvolging van uw bestelling Verbergen