Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.
Mooie, frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een echt plezier om te drinken...
Heerlijke allemansvriend met fruitige toetsen. Deze wijn rijpte 7 maanden in betonnen vaten en werd gevinifieerd zonder chemicaliën en zonder hout.
Bleke, roze kleur met een aromatische geuren. Geniet van een bouquet van perzik en abrikoos met kruidige tonen. Afgewerkt met een florale afdronk en een vleugje cederhout.
Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...
Riesling van de jongere ranken van het domein van de Grand & Premier Cru. Geniet van een minerale smaak met veel body, afgewerkt met een pittige afdronk!
Weergaloze Grechetto, strak en fruitig, met een fijne, droge finish. Zeer mooie blend uit Centraal-Italië.
Een echte topper uit de Piëmonte-streek gemaakt van de lokale druif erbaluce! Mooi mineralig, met een zeer rijke afdronk. Bekroond met de maximale score van 3 bekers in Gambero Rosso!
Gastronomische wijn met een ellenlange afdronk!
Deze Grand Ardèche is een selectie van de allerbeste Chardonnay-druiven die rijpten op nieuwe eikenhouten vaten van Louis Latours eigen tonnenmakerij.
Minerale, veelzijdige wijn met aroma's van peer, citrus, witte bloemen en vanille.
Zachte, romige doch strakke gastronomische witte wijn. Gemaakt van oude wijnstokken van wel 50 jaar oud met langere rijping van 2 jaar op de lies.
Schitterende Riesling afkomstig van een aparte, zeer expressieve terroir.
Zijdezachte, florale en speelse Trebbiano uit Lugana. Zeer gastronomisch en aromatisch.
Strakke, florale en fruitige wijn uit de Priorat regio in Spanje.
Klassieke Sauvignon Blanc uit de Californische Napa Valley. Een fermentatie op zowel Franse eik, roestvrij staal, amfora's en betonnen cuvées levert een verrassend resultaat op. Geuren van citrus en steenfruit verleiden tot een eerste unieke slok...
Topversie van de Marsanne-druif. Kan zich meten met grote Franse witte wijnen.
Champagne geproduceerd met de bescherming van Moeder Natuur hoog in het vaandel. Hoe beter men zorgt voor de wijnranken, hoe bet de champagne zal zijn!
Balans en harmonie komen samen in deze lichte en subtiele champagne. De blend is samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meinier en Chardonnay, afkomstig van de beste percelen in de Champagne streek.
Gemaakt in Sauternes, droge vinificatie. Slechts 1200 flessen geproduceerd.
Deze unieke cuvée, die volledig rijpte in eiken vaten, is samengesteld uit de drie Champenoise druifvariaties en toont de kunst van het blenden door de oude methode en geest te vernieuwen en de know-how van het maken van originele champagnes.
Wie 'vis' zegt, denkt automatisch aan witte wijn. Daarmee kan u weinig fout doen.
De wijn evolueert naargelang het gerecht zelf waarin de vis is verwerkt. Bij koude vis kan u het best een frisse wijn serveren met veel zuren.
Gerookte vis vraagt dan weer een wijn met wat houtlagering.Serveert u een warme visschotel met saus? Ga dan voor een droge, witte wijn, die vol en vettig is van smaak.
Rode wijn kan eveneens bij vis. Bij bruine, rode of roze vis kan u gerust een jong, rood wijntje met zachte tannines serveren.