loading
Valuta: € EUR 
Sorteren op
Gris de Gris Dune, IGP Sable de Camargue, J. Castillon, 2020

Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.

€6,95
U'mbriaco Bianco, IGT Umbrië, Vino Bianco, 2019

Weergaloze Grechetto, strak en fruitig, met fijne droge finish. Zeer mooie blend uit Centraal Italië.

€7,75
Oreinos Helios, Semeli, Peleponessos, Sauvignon/Moschofilero

Sauvignon en lokale druif Moschofilero zorgen voor een waar spektakel in het glas!

€11,00
Lionel Gosseaume, Climat n°1, Touraine-Oisly, '19

Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...

€11,99
Telmo Rodriguez, Gaba do Xil, '19

Deze wijn gemaakt met 100% Godello druif is een zeer frisse wijn met aroma's van wit fruit, mineralen en een vleugje kruiden met een stevige body met mooie zuurtjes.
Origineel en zeer gastronomisch!

€12,75
Clos des Lunes Blanc,Lune d'Argent, Bordeaux, '13

Mooie blend van sauvignon/ semillon op hout gerijpt, ideale feestwijn bij gesausde visschotels!

€16,98
Alto de Cantenac Brown, Bordeaux blanc sec, 2015

Hoogwaardige droge witte wijn uit de Bordeaux. Frisse, maar ronde grassige indrukken en een speels bittertje.

€30,15
Xavier Copel, Bordeaux Blanc Sec, 2019

Gemaakt in Sauternes, droge vinificatie. Slechts 1200 flessen geproduceerd.

€31,95
Champagne Dom Pérignon, 2008, Brut

Deze exquisiete champagne is zacht, romig en met een verrassend zilte toets die doet denken aan de zee. De eerste indruk wordt gezet met een bloemige en fruitige toon die zich ontvouwt naar donkerder en gekonfijt fruit.

Contacteer Ons
Filter op prijs
Prijs:
0
-
150
filter

Gesausde visgerechten


Wie 'vis' zegt, denkt automatisch aan witte wijn. Daarmee kan u weinig fout doen.

De wijn evolueert naargelang het gerecht zelf waarin de vis is verwerkt. Bij koude vis kan u het best een frisse wijn serveren met veel zuren.

Gerookte vis vraagt dan weer een wijn met wat houtlagering.Serveert u een warme visschotel met saus? Ga dan voor een droge, witte wijn, die vol en vettig is van smaak.

Rode wijn kan eveneens bij vis. Bij bruine, rode of roze vis kan u gerust een jong, rood wijntje met zachte tannines serveren.

Filteren op type wijn
Filteren op land
Filteren op foodpairing
Filteren op score wijnrecensent
Filteren op smaakprofiel
Het Van Eccelpoel team is blij met jouw bezoek! Omdat we enkel voor de beste kwaliteit en service gaan, gebruikt deze site calorievrije cookies. In kleine bestandjes bewaren we jouw voorkeuren. Het helpt ons om jouw (gebruiks)ervaring met onze webshop te perfectioneren. Genoeg cookies? Verwijder ze van jouw browser! Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    • Méér dan 60 jaar ervaring • Kwalitatieve wijnen en spirits • 90% eigen import • COVID-proof • Snelle opvolging van uw bestelling • Degustaties op afspraak • Verbergen