loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Lionel Gosseaume, Climat n°1, Touraine-Oisly, '18

Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...

€11,00
Filter op prijs
Prijs:
0
-
15
filter

Gesausde visgerechten


Wie 'vis' zegt, denkt automatisch aan witte wijn. Daarmee kan u weinig fout doen.

De wijn evolueert naargelang het gerecht zelf waarin de vis is verwerkt. Bij koude vis kan u het best een frisse wijn serveren met veel zuren.

Gerookte vis vraagt dan weer een wijn met wat houtlagering.Serveert u een warme visschotel met saus? Ga dan voor een droge, witte wijn, die vol en vettig is van smaak.

Rode wijn kan eveneens bij vis. Bij bruine, rode of roze vis kan u gerust een jong, rood wijntje met zachte tannines serveren.

Filteren smaakprofielen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »