Verdil is de typische, lokale witte variëteit in de regio Valencia. Deze Casa Lluch is opvallend fris, fruitig en sappig. De afdronk is mooi droog.
Een echte aanrader bij lichte gerechten, salades of gewoon zo.
Deze wijn wordt geassembleerd door onze eigen sommeliers! Aroma's van zoet, rood fruit en donkere bessen. Zeer ronde en zachte blend van Merlot en Cabernet Sauvignon. Een vlotte doordrinker die perfect aan tafel past!
Deze blend van sangiovese en lokale druif sagrantino i s van een van onze toppers prijs/kwaliteit uit Italië. Complexe en zeer aangename neus van bramen, licht gedroogd fruit en lichte kruiden, zeer fijne afdronk. grote aanrader !
Superbe gastronomische rosé van het wereldvermaarde topdomein in Châteauneuf-du-Pape.
Prijs/kwaliteit één van onze voltreffers uit het gamma. Jong maar al erg lekker. Probeer hem ook ééns na 2 à 3 jaartjes rijpen. Een 'wow'-wijn!!!
Deze blend van sangiovese en lokale druif sagrantino i s van een van onze toppers prijs/kwaliteit uit Italië. Complexe en zeer aangename neus van bramen, licht gedroogd fruit en lichte kruiden, zeer fijne afdronk. grote aanrader !
Een knappe Castillon gemaakt door Thierry Valette, de vroegere wijnmaker van Château Pavie. Het boeket is fantastisch: donker rijp fruit, truffel, fris. Zeer breed maar vooral digest in de smaak. Ragfijne tannines. Echt knappe wijn!!!
Een knappe Castillon gemaakt door Thierry Valette, de vroegere wijnmaker van Château Pavie. Het boeket is fantastisch: donker rijp fruit, truffel, fris. Zeer breed maar vooral digest in de smaak. Ragfijne tannines. Echt knappe wijn!
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Eerste oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker!!! Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Geweldige Pinot Noir van zeer oude stokken. Zeer beperkt!
Actie loopt tot en met maandag 7 oktober.
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Een knappe Castillon gemaakt door Thierry Valette, de vroegere wijnmaker van Château Pavie. Het boeket is fantastisch: donker rijp fruit, truffel, fris. Zeer breed maar vooral digest in de smaak. Ragfijne tannines. Echt knappe wijn!!!
Zeer aromatische, stijlvolle Nebbiolo. Giovanni Rosso maakt complexe, maar zeer elegante wijnen!!
Een knappe Castillon gemaakt door Thierry Valette, de vroegere wijnmaker van Château Pavie. Het boeket is fantastisch: donker rijp fruit, truffel, fris. Zeer breed maar vooral digest in de smaak. Ragfijne tannines. Echt knappe wijn!!!
De keuze van wijn bij gevogelte hangt natuurlijk af van de soort en bereidingswijze. Ook de kruiding en bijgerechten zijn belangrijk.
Voor eendenborst kan u het best kiezen voor een volle, gerijpte, rode wijn. Diezelfde eend bereid met een sinaasappelsaus wordt beter geserveerd met een frisse, rode wijn met voldoende zuurtjes.
Een gebraden kippetje smaakt uitstekend gecombineerd met een lichte, rode wijn. Een Pinot Noir uit de Bourgognestreek, bijvoorbeeld.
Kip met een saus op basis van room is op zijn best met een lichte oxidatieve, witte wijn. Chardonnay is daar het perfecte voorbeeld van.