Een 12 jaar oude rum met erg veel verfijning door de Column Still waaruit deze rum voortkomt. Zeer mooie vatselectie! Prijs-kwaliteit absoluut een toppertje om van te genieten.
Een wijn die het fruitige en levendige karakter van het terroir perfect weet te beantwoorden!
Ter gelegenheid van hun 70 jarig bestaan lanceert Marzadro een zeer gelimiteerde en exclusieve uitgave. Een 20 jaar oude grappa wordt aangeboden in een cederhouten humidor mét karaf en glazen, luchtvochtigheidsmeter en enkele ansichtkaarten met de geschi
Heerlijke witte aperitief in de stijl van Piëmonte uit de 18de eeuw. Citrusfruit, met kruiding van munt, vers fruit, kruidnagel, etc.
Exclusieve botteling voor BeLux voor The Nectar. Geturfde Single Malt Scotch Whisky met overduidelijke sherry finish. 5de Batch.
Uiterst unieke single malt gemaakt met "bere" gerst, het graan van de Vikingen.
Single maritieme en dus zilte Schotse malt met krachtig, rokerig karakter dat een peperachtige smaak in de mond achterlaat. Krijgt hoge scores van kenners!
Doyen d'Age is een uitzonderlijke blend uit de oudste kelder van het gebied. Het is ontwikkeld door verschillende generaties Cellar Masters. Aroma's van gekookte appels, vanille en een grote rondheid kenmerken het. Een Calvados om volop van te genieten ..
Opnieuw een cognac van Fougerat die zich makkelijk laat smaken: fruitig, lekker en met voldoende pit zonder complex te zijn.
Een single grain whisky met verhoogd alcoholpercentage (cask strength) van een van de meest energiezuinige whisky makers in Schotland.
Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Breil Pur is Zwitsere vakkennis gevangen in een fles. Het is een stevige gin waarin je de frisheid van de Alpen ontdekt.
Bombay Sapphire gin heeft een complex en toch subtiel karakter. Het is een karakteristieke gin, heel fruitig, maar met specerijen en kruiden die stilaan boven komen drijven.
Het antwoord op hoe de gin gemaakt wordt, schuilt in z'n naam: Amato. Amato wordt gedistilleerd in small batches. Telkens weer even uniek met tonen van fruit, kruiden en .... Groenten!
Kounotori is een nihonshu met licht florale toetsen van lychee en appel in de neus. In de smaak is er een mooie rondeur met een licht exotische afdronk. Past perfect bij een stukje kip met wat salade of lichte vlees en vis gerechten.
Tomio Nigori is een zeer mooie, rijke degustief. Romiger dan andere sakés doordat deze saké niet volledig werd gefilterd.
In het land van gin en honing... Wordt ook rum gemaakt. Rum met rauwe honing, geoogst in stedelijke context.
Een uitbundige uitdrukking van de meest aromatische kruiden: kardemompeulen
"Decadence in a glass"
Een Cubaanse klassieker van Belgische bodem met een rijk profiel en erg verleidelijke smaken. Erg toegankelijk met een zeer matige alcoholtoon.
Vinnige wijn met een diepe, robijnrode kleur.