Wijnmaker Tegan Passalacqua beheert en bezit deze wijngaard. De wijnranken van 1915 gedijen prima op de bodem van selenica.
Gastronomische wijn met een ellenlange afdronk!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Een rode, uitbundige wijn uit Alentejano, één van de meest trendy wijnregio's in Portugal.
Dieprode wijn vol donker fruit met een fijne tanninestructuur en een goede houtlagering, zachte afdronk.
Rode wijn uit het Australische Maclaren Vale. Afkomstig van oude "wilde" wijnstokken van de Grenache en Carignan ranken die "droog" worden opgevoed.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Schitterende wijn uit de nog veel te weinig bekende regio Montecucco in Toscane. In deze regio gelegen tussen Montalcino en de Toscaanse kust is de Sangiovese Grosso ontstaan, de variëteit
waardoor de Brunello de Montalcino z’n bekendheid heeft gekregen!
Derde oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Houtgerijpte Chenin Blanc uit Zuid Afrika, gevinifieerd van zeer oude bushvines, aangeplant in 1985.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Sammarco van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Cabernet Sauvignon. Topjaar 2016 levert een ronduit schitterende wijn op!
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 30 jaar oude wijnstokken.
Zijdezachte, florale en speelse Turbiana uit Lugana. Zeer gastronomisch en aromatisch.
De wijngaard Grand Poujeaux, van ongeveer 30ha, is gelegen op het plateau van Moulis. Hier worden de beste Moulis wijnen geproduceerd.
Deze rode wijn is geselecteerd op zijn toegankelijk en volfruitig elegant karakter. Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel.
Karaktervolle rode wijn met kruidige textuur, rijpe tannines en fijne bitters, velours mondgevoel en zachte en lange afdronk. De moeite!
Schitterende Pouilly-Fuissé van de hand van de gepassioneerde familie Barraud in de Franse Bourgogne.
Wit vlees is doorgaans delicaat en licht van smaak. Ga dus voor een wijn die niet overheerst. Witte wijn of een lichte, fruitige, rode wijn lenen zich daar uitstekend toe.
U kan de rode wijn op voorhand koelen. Op die manier komt het fruitige extra naar voren.