Een elegante Chardonnay met een intens bouquet (abrikozen, rozen, bloesem, brioche en hazelnoten) en een zacht, ronde smaak.
Elegante en uitgesproken witte wijn van de hand van Domaine La Florane uit de Côtes du Rhône te Frankrijk.
Champagne geproduceerd met de bescherming van Moeder Natuur hoog in het vaandel. Hoe beter men zorgt voor de wijnranken, hoe bet de champagne zal zijn!
Schitterende Pouilly-Fuissé van de hand van de gepassioneerde familie Barraud in de Franse Bourgogne.
Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Riesling van Erste Lagen Ried Heiligenstein, Rotfels; de topcuvee van Weingut Hirsch!
Een riesling met sterallures uit het Oostenrijkse Kamptal.
Witte wijn die opvalt door het uitgesproken mediterrane karakter. Gemaakt van de inheemse druivensoort Moll in het Spaanse Mallorca (Binnisalem regio).
Zachte rode wijn met een wat aardser, kruidig en mineralig karakter. Vlotte drinker, erg lekker voor de liefhebber van jonge rode Bourgondiërs.
Met zijn subtiele en gastronomische aroma's is deze Brut Rosé van Billecart-Salmon een referentiepunt onder de rosé champagnes.
Een riesling met sterallures uit het Oostenrijkse Kamptal.
Schitterende Riesling afkomstig van een aparte, zeer expressieve terroir.
Weergaloze Grechetto, strak en fruitig, met een fijne, droge finish. Zeer mooie blend uit Centraal-Italië.
Klassieke Sauvignon Blanc uit de Californische Napa Valley. Een fermentatie op zowel Franse eik, roestvrij staal, amfora's en betonnen cuvées levert een verrassend resultaat op. Geuren van citrus en steenfruit verleiden tot een eerste unieke slok...
Riesling van Erste Lagen Ried Heiligenstein, de topcuvee van Weingut Hirsch!
Deze unieke cuvée, die volledig rijpte in eiken vaten, is samengesteld uit de drie Champenoise druifvariaties en toont de kunst van het blenden door de oude methode en geest te vernieuwen en de know-how van het maken van originele champagnes.
Zachte rode wijn met een wat aardser, kruidig en mineralig karakter. Vlotte drinker, erg lekker voor de liefhebber van jonge rode Bourgondiërs. De druiven voor deze wijn komen van een perceel genaamd Asselheim.
De keuze van de wijn hangt bij salades natuurlijk af van de samenstelling ervan.
Ga voor smaak vooral op het hoofdingrediënt af. Let zeker op met azijn, dat is de grootste vijand voor wijn!