Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
100% Syrah à la Chave. Een heerlijkheid uit de Noordelijke Rhône.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Deze rode wijn is geselecteerd op zijn toegankelijk en volfruitig elegant karakter. Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Deze wijn wordt geassembleerd door onze eigen sommeliers! Aroma's van zoet, rood fruit en donkere bessen. Zeer ronde en zachte, vlotte doordrinker die perfect aan tafel past!
Dit gecertificeerd bio-domein heeft een bijzondere kalkbodem. Dat levert bijzondere wijnen op met minerale en florale toetsen.
Wijnmaker Tegan Passalacqua beheert en bezit deze wijngaard. De wijnranken van 1915 gedijen prima op de bodem van selenica.
Karaktervolle rode wijn met jeugdige textuur, rijpe tannines, fijne kruiding en zachte en lange afdronk. De moeite!
Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Biodynamisch geproduceerde rode wijn uit Montagne Saint-Emilion, Bordeaux. Merlot en Cabernet Sauvignon, met de hand ontsteelt, waarvan 30% hele trossen. Volle en rijpe stijl, bosfruit en kruidigheid.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Deze Amarone is een absolute topwijn. Wat een elegantie.... Sappig, nobel en complex! Deze wijn kreeg een extra lange houtrijping ten opzichte van de "gewone" Amarone.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Knappe, toegankelijke, maar kruidige rode wijn uit Costières de Nîmes in Languedoc Roussillon, ten zuiden van Frankrijk.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Colore is de mees exclusieve wijn van Bibi Graetz, gemaakt met druiven van zeer oude Sangiovese stokken. Een ware reflectie van de oeroude stijl van Toscane.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Karaktervolle rode wijn met kruidige textuur, rijpe tannines en fijne bitters, velours mondgevoel en zachte en lange afdronk. De moeite!
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Wijn en rundvlees zijn een perfecte match. Al moeten we met een aantal zaken rekening houden. De perfecte combinatie met rundvlees hangt af van een aantal zaken:
– Welk stuk vlees wordt gebruikt in een gerecht
– Welke kruiden/specerijen komen voor
– Wat is de bereidingswijze van het vlees?
Komt in het voorgerecht rundvlees voor, ga dan voor een witte wijn of rosé. Biefstuk gaat uitstekend samen met een lekkere Bordeaux, Médoc of Saint-Estephe. Staat er entrecôte op het menu? Combineer deze dan met een Pomerol of Cabernet Sauvignon.