loading
Valuta: € EUR 
Sorteren op
Château de Cérons, Grand Enclos, Rouge, '16

Een Enclos met een (bijna) perfecte expressie van het terroir van de Graves. Kracht en balans typeren deze wijn die perfect samengaat met rood vlees en wild.

€15,26
Gran Trio Rosso Salento IGP, Feudi di San Marzano 2019

Italiaanse verleider gemaakt uit druiven van de streek: negro amaro, primitivo en malvasia negra. We ruiken rijp, zwart fruit, chocola en hints van kruiden. Het aroma wordt verder gezet in de smaak: vol en rijk met een sappige afdronk.

€8,25
Cahors, Xavier Copel 2016

Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!

€37,95
Tenuta Fontecaime, Montefalco Rosso, DOC, 2017, MAGNUM

Deze blend van sangiovese en lokale druif sagrantino i s van een van onze toppers prijs/kwaliteit uit Italië. Complexe en zeer aangename neus van bramen, licht gedroogd fruit en lichte kruiden, zeer fijne afdronk. grote aanrader !

€25,95
Orion Wines, Zensa Primitivo, IGT, '18, BIB, 3L

Een echte voltreffer met de nieuwe primitivo (druif) uit Puglia, Italië!

€22,95
Sur, 2019, 14.5%, 75cl

Een wijn die zowel wijnen uit het naburige Rioja als uit Bordeaux laat blozen. Prijstechnisch sublieme wijn!

€7,89
Montgravet Rouge, Vin de France, 2019, 13.5%, 75cl

Deze wijn wordt geassembleerd door onze eigen sommeliers! Aroma's van zoet, rood fruit en donkere bessen. Zeer ronde en zachte blend van Merlot en Cabernet Sauvignon. Een vlotte doordrinker die perfect aan tafel past!

€6,85
Rosso Mattone 2016, Rosso di Montefalco Riserva, 2016

Deze blend bevat 60% Sangiovese, 15% Sagrantino en 25% Syrah en rijpte zo’n 18 maanden op Franse barriques. Terechte winnaar van Tre Bicchierre Gambero Rosso.

€19,35
Château Séguin, Péssac-Leognan, 2016, MAGNUM

Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!

€62,90
Château Respide-Médeville, Graves, Rouge, '15

Rode wijn op basis van 40% Merlot en 60% Sauvignon. De druiven worden met de hand geoogst. Na de persing gebeurt de vinificatie van 21 dagen op een gecontroleerde temperatuur. Daarna rust de wijn 3 maanden op inox en de helft gedurende een jaar op eikenho

€17,65
Château Mouton-Rothschild, Pauillac, '15

Een donkerrode kleur en aroma's van rood fruit en kruiden verleiden je deze wijn te drinken. Door zijn mooie lengte en krachtige tannines is hij ideaal bij vleesgerechten.

€595,00
Montefalco Sagrantino, DOCG Umbië, 2014

Stevige, kruidige, maar soepele Sagrantino uit het binnenland van Italië. Sagrantino is één van de meest tanninerijke druiven. Laat dit u niet afschrikken, voor de liefhebber is dit één van de meest toegankelijke wijnen in zijn soort.

€19,95
Château Séguin, Péssac-Leognan, 2015, MAGNUM

Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!

€61,30
Ribera del Duero, Xavier Copel, 2016

Eerste oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker!!! Slechts 1800 flessen geproduceerd!

€37,95
Clos Manou, Magnum, AOC Médoc, 2014, 150cl

Rivaal voor heel veel bekende kastelen in Médoc. Echt superbe gevinifieerd!! Ontdekking Van Eccelpoel.

€58,00
Château Haut-Brion, Le Clarence de Haut-Brion, '09

Een verfijnde rode bordeaux van topklasse, bekend om zijn voluptueuze zachtheid. Bij opening ontvouwt de wijn aroma's van zwarte bessen, kersen, pruimen en leer. In de mond veel aciditeit en stevige tannines.

€127,00
Filter op prijs
Prijs:
0
-
600
filter

Rundvlees


Wijn en rundvlees zijn een perfecte match. Al moeten we met een aantal zaken rekening houden. De perfecte combinatie met rundvlees hangt af van een aantal zaken:
– Welk stuk vlees wordt gebruikt in een gerecht
– Welke kruiden/specerijen komen voor
– Wat is de bereidingswijze van het vlees?

Komt in het voorgerecht rundvlees voor, ga dan voor een witte wijn of rosé. Biefstuk gaat uitstekend samen met een lekkere Bordeaux, Médoc of Saint-Estephe. Staat er entrecôte op het menu? Combineer deze dan met een Pomerol of Cabernet Sauvignon.

Filteren op type wijn
Filteren op land
Filteren op foodpairing
Filteren op smaakprofiel
Het Van Eccelpoel team is blij met jouw bezoek! Omdat we enkel voor de beste kwaliteit en service gaan, gebruikt deze site calorievrije cookies. In kleine bestandjes bewaren we jouw voorkeuren. Het helpt ons om jouw (gebruiks)ervaring met onze webshop te perfectioneren. Genoeg cookies? Verwijder ze van jouw browser! Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    • Méér dan 60 jaar ervaring • Kwalitatieve wijnen en spirits • 90% eigen import • COVID-proof • Snelle opvolging van uw bestelling • Degustaties op afspraak • Verbergen