loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Château Certan-de-May, Pomerol, '96

Evenwichtig, rijk en complex. Een wijn met houtachtige- en fruitige aroma's en een indrukwekkend verouderingspotentieel.

€84,89
Lafite, Château Duhart-Milon, Pauillac-Medoc, '09

Lengte, dichtheid en structuur zijn allemaal aanwezig in deze wijn...!

€114,95
Château Haut-Brion, Le Clarence de Haut-Brion, '09

Een verfijnde rode bordeaux van topklasse, bekend om zijn voluptueuze zachtheid. Bij opening ontvouwt de wijn aroma's van zwarte bessen, kersen, pruimen en leer. In de mond veel aciditeit en stevige tannines.

€118,00
Château Mouton-Rothschild, Pauillac, '11

Een donkerrode kleur en aroma's van rood fruit en kruiden verleiden je deze wijn te drinken. Door zijn mooie lengte en krachtige tannines is hij ideaal bij vleesgerechten.

€550,00
Filter op prijs
Prijs:
0
-
550
filter

Rundvlees


Wijn en rundvlees zijn een perfecte match. Al moeten we met een aantal zaken rekening houden. De perfecte combinatie met rundvlees hangt af van een aantal zaken:
– Welk stuk vlees wordt gebruikt in een gerecht
– Welke kruiden/specerijen komen voor
– Wat is de bereidingswijze van het vlees?

Komt in het voorgerecht rundvlees voor, ga dan voor een witte wijn of rosé. Biefstuk gaat uitstekend samen met een lekkere Bordeaux, Médoc of Saint-Estephe. Staat er entrecôte op het menu? Combineer deze dan met een Pomerol of Cabernet Sauvignon.

Filteren druivensoort
Filteren foodpairing
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »