Deze zachte, sappige en kruidige rode wijn uit de Uco Vally, Mendoza, Argentinië kan menig feestje opluisteren. Verleidelijk en toegankelijk van begin tot einde!
Een mix van Syrah en Grenache houden elkaar in de balans bij deze 'Mon Coeur'. Verwacht je aan een vrij krachtige neus gevolgd door aroma's van kersen, pepers en viooltjes.
Schitterende wijn uit de nog veel te weinig bekende regio Montecucco in Toscane.
In deze regio gelegen tussen Montalcino en de Toscaanse kust is de Sangiovese Grosso ontstaan, de variëteit
waardoor de Brunello de Montalcino z’n bekendheid heeft gekrege
Mooie expressie van Syrah, gekenmerkt door typische aroma's van zwart fruit. Medium-bodied met een verfrissend, strak mondgevoel. De finale is bijzonder verrassend door kruidige toetsen.
Deze blend bevat 60% Sangiovese, 15% Sagrantino en 25% Syrah en rijpte zo’n 18 maanden op Franse barriques. Terechte winnaar van Tre Bicchierre Gambero Rosso.
De wijngaard Grand Poujeaux, van ongeveer 30ha, is gelegen op het plateau van Moulis. Hier worden de beste Moulis wijnen geproduceerd.
Een echte voltreffer met de zwoele verleider, de primitivo (druif) uit Puglia, Italië! Nu ook in Bag in Box!
Nieuw project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Tweede oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Geniet van deze Gigondas bij een rijkelijk stoofpotje.
Pure kracht in een zijden handschoen.