Mooie, frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een echt plezier om te drinken...
Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Ronde, volle rode wijn van de Mecia druif uit Bierzo (Spanje). Mooie toegankelijke stijl met veel rood fruit en een breed, zacht karakter. 92/100 PARKER
Plezier in de fles! Zeer correcte Côtes du Rhône met mooi rood fruit, karakter en soepele afdronk.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Nebbiolo druiven van wijnmaker Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken uit Langhe, te Piëmonte.
Geweldige, biologische Riserva van Gagliole. Krachtig, maar soepel rood fruit in balans met een langere invloed van de houten vaten.
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Sammarco van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Cabernet Sauvignon. Topjaar 2016 levert een ronduit schitterende wijn op!
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Pizza combineren met wijn: een rare gedachte volgens u? Volgens ons is pizza en wijn een uitstekende match. De toppings van de pizza bepalen de wijn die erbij past.
De klassiekere pizza's met vooral kaas en tomaat, gaan uitstekend samen met Italiaanse, fruitige, rode wijn. Het is belangrijk dat de wijn voldoende aciditeit en fraîcheur heeft. Buiten Italië denken we vooral aan jonge cuvées die niet te veel eik hebben gezien.