Rode wijn uit het Australische Maclaren Vale. Afkomstig van oude "wilde" wijnstokken van de Grenache en Carignan ranken die "droog" worden opgevoed.
Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Een echte topper van formaat! Deze wijn heeft zijn Tre Bicchieri in Gambero Rosso, de Italiaanse Wijnbijbel, zeker verdiend. De geur van wilde bloemen, appeltjes en exotisch fruit vertaalt zich in een pittige, volle smaak die heerlijk nazindert...
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Geweldige, biologische Riserva van Gagliole. Krachtig, maar soepel rood fruit in balans met een langere invloed van de houten vaten.
50 jaar oude wijnstokken zorgen voor een prachtige kwaliteit! 3 Bicchieri 2023 Gambero Rosso!
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Plezier in de fles! Zeer correcte Côtes du Rhône met mooi rood fruit, karakter en soepele afdronk.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Knappe wijn van dito wijnmaker in het Italiaanse Toscane. Fieldblend die volledig biologisch en met ecologisch verantwoorde methodes tot stand kwam.
Zijdezachte, florale en speelse Turbiana uit Lugana. Zeer gastronomisch en aromatisch.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Deze Verdejo barst van aroma's van citrus en exotisch fruit. De mooie balans tussen frisheid en complexiteit zijn ongekend bij deze wijn. Een fantastische wijn die naar meer doet verlangen!
Een elegante Chardonnay met een intens bouquet (abrikozen, rozen, bloesem, brioche en hazelnoten) en een zacht, ronde smaak.
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 40 jaar oude wijnstokken.
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 40 jaar oude wijnstokken.
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Mooie expressie van Syrah, gekenmerkt door typische aroma's van zwart fruit. Medium-bodied met een verfrissend, strak mondgevoel. De finale is bijzonder verrassend door kruidige toetsen.
Een zeer zachte Sangiovese met een klein percentage Cabernet Sauvignon. Wat een mooie elegantie en souplesse voor een Chianti!
Om pasta te combineren met wijn, hangt alles af van de saus. De keuze ligt voornamelijk op Italiaanse wijnen, wat natuurlijk logisch is.
Hebt u een pastagerecht in gedachte met een tomatensaus? Ga dan voor een heerlijke Chianti uit Toscane. Deze heeft mooie, frisse zuurtjes waardoor de saus helemaal tot zijn recht komt.
Of drinkt u liever witte wijn? Combineer eens een Pinot Grigio met een pasta met champignons: heerlijk!