Een echte topper van formaat! Deze wijn heeft zijn Tre Bicchieri in Gambero Rosso, de Italiaanse Wijnbijbel, zeker verdiend. De geur van wilde bloemen, appeltjes en exotisch fruit vertaalt zich in een pittige, volle smaak die heerlijk nazindert...
Mooie, frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een echt plezier om te drinken...
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Een zeer zachte Sangiovese met een klein percentage Cabernet Sauvignon. Wat een mooie elegantie en souplesse voor een Chianti!
50 jaar oude wijnstokken zorgen voor een prachtige kwaliteit! 3 Bicchieri 2023 Gambero Rosso!
Prijs/kwaliteit één van onze voltreffers uit het gamma. Jong maar al erg lekker. Probeer hem ook ééns na 2 à 3 jaartjes rijpen. Een 'wow'-wijn!!!
Fruitige Priorat die heerlijk is bij een stukje rood vlees of wildgerecht!
Vlotte, smaakvolle rode wijn uit de Pays d'Oc in Frankrijk. Zacht rood fruit en zeer goede toegankelijkheid. Heerlijk aan de haard of op het terras!
Een pure verleider van de eerste tot de laatste slok. Sangiovese zonder zurige kantjes….
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Deze Verdejo barst van aroma's van citrus en exotisch fruit. De mooie balans tussen frisheid en complexiteit zijn ongekend bij deze wijn. Een fantastische wijn die naar meer doet verlangen!
Een elegante Chardonnay met een intens bouquet (abrikozen, rozen, bloesem, brioche en hazelnoten) en een zacht, ronde smaak.
Mooie expressie van Syrah, gekenmerkt door typische aroma's van zwart fruit. Medium-bodied met een verfrissend, strak mondgevoel. De finale is bijzonder verrassend door kruidige toetsen.
Strakke, florale en fruitige wijn uit de Priorat regio in Spanje.
Stevige rosé van de Malbecdruif. Het resultaat is een donkerkleurige rosé met kersenaroma's. Pure en intense neus met rijke kers, rode besse, drogere kruiden, amandel en een hint van gebrande eik. Een rijk en capabel pallet, met veel fruit en een rijpe, r
Zijdezachte, florale en speelse Trebbiano uit Lugana. Zeer gastronomisch en aromatisch.
Om pasta te combineren met wijn, hangt alles af van de saus. De keuze ligt voornamelijk op Italiaanse wijnen, wat natuurlijk logisch is.
Hebt u een pastagerecht in gedachte met een tomatensaus? Ga dan voor een heerlijke Chianti uit Toscane. Deze heeft mooie, frisse zuurtjes waardoor de saus helemaal tot zijn recht komt.
Of drinkt u liever witte wijn? Combineer eens een Pinot Grigio met een pasta met champignons: heerlijk!