Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Een wijn met een onwaarschijnlijke prijs/kwaliteitsverhouding die kan gecombineerd worden bij allerhande gerechten!
Biodynamisch geproduceerde rode wijn uit Montagne Saint-Emilion, Bordeaux. Merlot en Cabernet Sauvignon, met de hand ontsteelt, waarvan 30% hele trossen. Volle en rijpe stijl, bosfruit en kruidigheid.
Deze Côtes du Rhône is super met alle allures van een Chateauneuf-du-Pape.
Sammarco van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Cabernet Sauvignon. Topjaar 2016 levert een ronduit schitterende wijn op!
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Deze rode wijn is geselecteerd op zijn toegankelijk en volfruitig elegant karakter. Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel.
Deze witte wijn spreekt tot de verbeelding met zijn speelse, maar volle aroma's. Aromatisch met een lichtkruidige finish en een licht ziltige toets in de nasmaak.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Een heerlijke, zachte wijn uit Montalcino die zich vlot laat drinken!
Dieprode wijn vol donker fruit met een fijne tanninestructuur en een goede houtlagering, zachte afdronk.
Riesling van Erste Lagen Ried Heiligenstein, de topcuvee van Weingut Hirsch!
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Diepe en intense rode wijn uit Rioja. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van 3 velden, hoofdzakelijk jongere wijnstokken.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Karaktervolle rode wijn met kruidige textuur, rijpe tannines en fijne bitters, velours mondgevoel en zachte en lange afdronk. De moeite!
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Schitterende Pouilly-Fuissé van de hand van de gepassioneerde familie Barraud in de Franse Bourgogne.
Een top crianza wijn (12 maanden houtrijping) van bodega inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerde houttoets.
Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.