Dit is een echte klassewijn van de hand van top wijnmaker Marc Lafage. Een zoet boeket van bosbessen, bramen en peper. Zeer vol en rijp met een zachte afdronk. 94 Parker punten; een echte aanrader! Voor ons is dit een absoluut topjaar.
Deze rode verleider gemaakt uit 100% grenache heeft een helder boeket en een aroma van rode besjes; kersen en enorm veel fruitigheid. Die zet zich voor in de zachte smaak met een minerale, soepele afdronk... Heerlijk bij pasta, gegrild vlees en BBQ.
De Miraval Provence Rosé is een geweldige rosé met superfijne fruitsmaken en door Decanter verkozen als 's werelds beste rosé.
Don Baddore heeft een diepe, robijnrode kleur. Het aroma is intens fruitig, met toetsen van rijpe rode vruchten en een zekere kruidigheid. De smaak is vol, warm en evenwichtig met elegante tannines. Overheerlijk bij gegrild vlees!
Deze Primitivo is gemaakt van organische wijngaarden. Rijpe kersen, gedroogde bessen en geroosterde amandelen vullen de neus. De blend is zacht en elegant met een lange, kruidige afdronk. Een absolute aanrader voor een spetterende BBQ!
Verkrijgbaar in
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.