Italiaanse verleider met een diepzwarte kleur en een zonnig, rijp boeket waarin Mediterrane indrukken floreren. Rijke wijn die schittert bij pasta’s, kazen en gegrild wit of rood vlees!
Zachte rode wijn met een wat aardser, kruidig en mineralig karakter. Vlotte drinker, erg lekker voor de liefhebber van jonge rode Bourgondiërs. De druiven voor deze wijn komen van een perceel genaamd Asselheim.
Elegante en kruidige rode wijn, gemaakt door Domaine La Florane uit de Franse Côtes du Rhône.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Sprekende rode wijn, passe partout voor de zintuigen! Mooi rood fruit, passende zuurtjes en aangename afdronk!
Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Wijn van oude wijnstokken, aangeplant op de hoogten van Lantignié die diep in een bodem met blauw gesteente wortelen. De rijping van de wijn gebeurt in eivormige betonnen vaten.
Elegante en uitgesproken witte wijn van de hand van Domaine La Florane uit de Côtes du Rhône te Frankrijk.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...
Een top crianza wijn (12 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerde houttoets.
Een wijn met een onwaarschijnlijke prijs/kwaliteitsverhouding die kan gecombineerd worden bij allerhande gerechten!
Wijn van 70 jaar oude wijnstokken die diep in een bodem met blauw gesteente wortelen. De rijping van de wijn gebeurt in eivormige betonnen vaten.
Houtgerijpte Chenin Blanc uit Zuid Afrika, gevinifieerd van zeer oude bushvines, aangeplant in 1985.
Fijnere rode wijn met krachtig middenpallet. Vernoemd naar de vele platte keien, alom aanwezig in de wijngaarden van de Montsant regio.
Beaujolais Régnié is een wijn die afkomstig is uit de Beaujolais regio in Frankrijk. Het is een cru-wijngaard die gelegen is in het noordelijke deel van Beaujolais.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Nebbiolo druiven van wijnmaker Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken uit Langhe, te Piëmonte.
Gastronomische wijn met een ellenlange afdronk!
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Schitterende wijn uit de nog veel te weinig bekende regio Montecucco in Toscane. In deze regio gelegen tussen Montalcino en de Toscaanse kust is de Sangiovese Grosso ontstaan, de variëteit
waardoor de Brunello de Montalcino z’n bekendheid heeft gekregen!
Een unieke samenwerking tussen Domaine Lafage en Van Eccelpoel!
50 jaar oude wijnstokken zorgen voor een prachtige kwaliteit! 3 Bicchieri 2023 Gambero Rosso!
Deze Grand Ardèche is een selectie van de allerbeste Chardonnay-druiven die rijpten op nieuwe eikenhouten vaten van Louis Latours eigen tonnenmakerij.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.