Gezellige, kruidige allemansvriend. Ideaal voor een zwoele avond gevuld met tapas of BBQ!
Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.
Les Vignerons d'Estezargues is een coöperatie van een tiental wijnboeren gelegen in Gard, in de Côtes du Rhône. Sinds 1965 vinifieren ze zonder inbreng van buitenaf. Het leeuwendeel van de percelen is fiere drager van een bio certificaat.
Een wijn die zowel wijnen uit het naburige Rioja als uit Bordeaux laat blozen. Prijstechnisch sublieme wijn!
Dit is ongetwijfeld een van de beste ontdekkingen van dit jaar! Een echte fruitbom met superconcentratie en lichte vanille toetsen met een ongeziene prijs/kwaliteit.
Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.
Stokoude Garnacha gevinifieerd in een desolaat wijnlandschap vlakbij Zaragoza. . Een uitstekende wijn voor bij krachtige gerechten zoals gegrild vlees en sterke kazen.
Nieuw project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Rene Barbier, wijnmaker pur sang, produceert Nelin van witte garnacha en Macabeu in Catalunya, Spanje.
Knap voorbeeld van topwijn uit Spanje.
Clos Mogador is de uitdrukking van de bodem en druif in harmonie met de omgeving en het klimaat.
Evenwicht en precisie: de inzet van deze Espectacle del Montsant! Het aroma behoudt, jaar na jaar, de kenmerken van deze unieke wijn.
Deze blauwe druif kunnen we in heel Spanje terugvinden. De garnacha tinta heeft een dunne schil met weinig kleurstoffen. De druif wordt voornamelijk gebruikt voor roséwijnen.
Er worden ook geconcentreerde, zoete rode wijnen van gemaakt.
De smaken die we terugvinden in deze wijnen zijn voornamelijk die van rood en zwart fruit, specerijen, kruiden, koffie en chocolade. Ook kan er een ‘geroosterde’ smaak doorschemeren.