Z'n naam verklapt de oorsprong van deze gin: Brooklyn. Het is een Amerikaanse cocktail gebaseerd op eenvoud.
Een glutenvrije gin van Amerikaanse bodem met een knipoog naar de drooglegging.
Explosieve rode en donkere bessengeuren worden gecompliceerd met suggesties van verse bloemen, Aziatische kruiden en rokerige mineralen.
Deze wijn bestaat hoofdzakelijk uit merlot, wat hem zeer toegankelijk maakt. Maar toch heeft hij de typische toetsen van de Pessac: wat kruidig en gerookt.
Een granaatkleurige grootheid met rijpe fruitaroma's en goed omhulde tannines...
De Clos Dubreuil is minder krachtig dan sommige micro-cuvées. Toch verleidt hij fijnproevers met zijn exotische smaken, weelderige karakter en mooie lengte in de mond.
Deze 2008 is afkomstig van een klassiek Bordeaux-jaar en geeft veel waar voor z'n geld!
De wijn is zacht, rond en soepel gestructureerd. Hij mist misschien wat dichtheid...maar krijgt een zeer goede score!
Een elegante wijn geteeld op biodynamische wijze. Hij geeft ons een royale neus: fruitig én pittig. Ondanks het een droge wijn is, zorgt een veelvoud aan bessen toch voor een sappige hint. Een wijn met aanzienlijk veel potentieel! Te smaken bij blauwe ka
De elegantie en fruitige smaak van rosé champagne (voornamelijk gemaakt van pinot noir) ontbreekt zeker niet bij deze Barfontarc.