Topsommelier Tom Ieven (** Maison Colette) creëerde deze non alcoholische mocktail, op basis van de Haspengouwse rode appel, in samenwerking met Fryns Distillery.
Heerlijke rosé-wijn van Domaine Lafage uit de Roussillon. Met 70% Mourvèdre en 30% Grenache Gris maakt Jean-Marc Lafage een rosé met karakter maar grote toegankelijkheid.
Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Prijs/kwaliteit één van onze voltreffers uit het gamma. Jong maar al erg lekker. Probeer hem ook ééns na 2 à 3 jaartjes rijpen. Een 'wow'-wijn!!!
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Een echte topper van formaat! Deze wijn heeft zijn Tre Bicchieri in Gambero Rosso, de Italiaanse Wijnbijbel, zeker verdiend. De geur van wilde bloemen, appeltjes en exotisch fruit vertaalt zich in een pittige, volle smaak die heerlijk nazindert...
Een Zacapa van geduld, rijkdom, kwaliteit en meestermengeling. Vervaardigd in Guatemala, geperfectioneerd in Amerikaanse whisky vaten, Spaanse sherry en Pedro Ximenez vaten.
Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...
Lekkere stevige rosé met een diep donkere kleur en barstensvol aroma's van rood fruit. Een superbe rosé gewoon zo maar ook aan tafel.
Dit is waarschijnlijk de allerbeste Nebbiolo prijs/kwaliteit op de markt! Ontdek z'n aroma's van teer, leder, rozen, kruiden en rood fruit. Deze schitterende wijn moet gedronken worden bij stevige vleesschotels.
Zachte, levendige witte wijn met aroma's van wit steenfruit, florale impressies en fijne zuurtjes.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Stevige groene kruidenlikeur gemaakt van maar liefst 130 verschillende kruiden, planten en bloemen die in de Alpen groeien. toetsen van limoen, citruskruiden en vers gesneden kruiden.
Deze Valpolicella is elegant en complex in de neus. De nadruk ligt op aroma's van kleine bessen, kersen, frambozen en specerijen. In de mond is de wijn zacht en omhullend.
Een uiterst frisse en verfijnde cava met zachte smaak van wit fruit. De afdronk is tintelend en aangenaam. Een ideaal aperitief !
Yuzu is een Japanse citrusvrucht waar veel om te doen is. De smaak van de umeshu is naar de achtergrond verdwenen door deze sterkt te infuseren met yuzu.
Een echte doordrinker van 100% Chardonnay en passe partout bij verschillende gerechten! Deze wijn wordt trouwens geassembleerd door onze eigen sommeliers.
Deze Grand Ardèche is een selectie van de allerbeste Chardonnay-druiven die rijpten op nieuwe eikenhouten vaten van Louis Latours eigen tonnenmakerij.
Een cuvée geïnspireerd op de witte Graves/ Pesac uit Bordeaux...
Een stuivende Sauvignon blanc die pleziert van de eerste tot de laatste slok. Zelfs een beetje Nieuwe Werelds van stijl.
Eigenwijze Barolo van Alessandria Crissante. Vol in fruit en voorkomen, breed, zacht en erg lang in afdronk.
Elegante, frisse en strakke cava zonder toegevoegde suikers, met een rijping van ongeveer 29 maanden op de fles.
Deze Côtes du Rhône is super met alle allures van een Chateauneuf-du-Pape.
100% Chardonnay-champagne zoals hij moet zijn: rijp, maar toch pittig.