Mooie, frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een echt plezier om te drinken...
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Diepe en intense rode wijn uit Rioja. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van 3 velden, hoofdzakelijk jongere wijnstokken.
Wijnmaker Tegan Passalacqua beheert en bezit deze wijngaard. De wijnranken van 1915 gedijen prima op de bodem van selenica.
Opvallende, strogele kleur met complexe aroma's. Een fruitig boeket van appel, peer, witte perzik en tropische vruchten verweven zich met hints van bloemen. ...
Slechts 12% alchohol en toch zo veel smaak. Knappe wijn die zich laat drinken bij verschillende gerechten. Een aanrader !
Schitterende Pouilly-Fuissé van de hand van de gepassioneerde familie Barraud in de Franse Bourgogne.
Intrigerende rode wijn uit het hemelse Italiaanse Puglia. Vol van rood fruit en overtuiging!
Deze witte wijn spreekt tot de verbeelding met zijn speelse, maar volle aroma's. Aromatisch met een lichtkruidige finish en een licht ziltige toets in de nasmaak.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Quinta da Crasto is een familiaal topdomein uit de Douro-vallei, bekend voor hun portwijnen maar zeker en vast ook voor hun droge wijnen. Met deze Altitude 430 wilden ze een andere benadering voor rode Douro-wijn: finesse, complexiteit, fraîcheur, elegant
Lekkere stevige rosé met een diep donkere kleur en barstensvol aroma's van rood fruit. Een superbe rosé gewoon zo maar ook aan tafel.
Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Dieprode wijn vol donker fruit met een fijne tanninestructuur en een goede houtlagering, zachte afdronk.
Riesling van Erste Lagen Ried Heiligenstein, Rotfels; de topcuvee van Weingut Hirsch!
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Mooie, strakke en speelse aroma's. Strak, maar fruitig.
Biodynamisch geproduceerde rode wijn uit Montagne Saint-Emilion, Bordeaux. Merlot en Cabernet Sauvignon, met de hand ontsteelt, waarvan 30% hele trossen. Volle en rijpe stijl, bosfruit en kruidigheid.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Een top crianza wijn (12 maanden houtrijping) van bodega inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerde houttoets.
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.