Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Geniet van de vlotte, sappige stijl van deze Hirschvergnügen. Grüner Veltliner op z'n best!
Opvallende, strogele kleur met complexe aroma's. Een fruitig boeket van appel, peer, witte perzik en tropische vruchten verweven zich met hints van bloemen. ...
Een elegante Chardonnay met een intens bouquet (abrikozen, rozen, bloesem, brioche en hazelnoten) en een zacht, ronde smaak.
Knappe, toegankelijke, maar kruidige rode wijn uit Costières de Nîmes in Languedoc Roussillon, ten zuiden van Frankrijk.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Diepe en intense rode wijn uit Rioja. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van 3 velden, hoofdzakelijk jongere wijnstokken.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Wijn van 70 jaar oude wijnstokken die diep in een bodem met blauw gesteente wortelen. De rijping van de wijn gebeurt in eivormige betonnen vaten.
Een top crianza wijn (12 maanden houtrijping) van bodega inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerde houttoets.
Explosieve rode en donkere bessengeuren worden gecompliceerd met suggesties van verse bloemen, Aziatische kruiden en rokerige mineralen.
Lekkere stevige rosé met een diep donkere kleur en barstensvol aroma's van rood fruit. Een superbe rosé gewoon zo maar ook aan tafel.
Dieprode wijn vol donker fruit met een fijne tanninestructuur en een goede houtlagering, zachte afdronk.
Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Een heerlijke, zachte wijn uit Montalcino die zich vlot laat drinken!
Riesling van Erste Lagen Ried Heiligenstein, Rotfels; de topcuvee van Weingut Hirsch!
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Karaktervolle rode wijn met kruidige textuur, rijpe tannines en fijne bitters, velours mondgevoel en zachte en lange afdronk. De moeite!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Derde oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Heerlijke rosé-wijn van Domaine Lafage uit de Roussillon. Met 70% Mourvèdre en 30% Grenache Gris maakt Jean-Marc Lafage een rosé met karakter maar grote toegankelijkheid.
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.