Mocktail?
- Geplaatst op
- Geplaatst in mocktail, non-alcoholisch, stryyk
Da's zeker! Deze twee mocktails beroeren de smaakpapillen zonder kater achteraf.
Da's zeker! Deze twee mocktails beroeren de smaakpapillen zonder kater achteraf.
We haalden de culinaire top onder de kombucha’s in huis: BRON. BRON Kombucha wordt gebrouwen in Antwerpen en is een vaste waarde in verschillende culinaire hotspots. De basis van dit smaakvolle drankje zijn lokale en seizoensgebonden ingrediënten, indien mogelijk, aangekocht in korte keten. Smaakmeesteres Natalie van foodcollective LesOdettes staat aan de wieg van het recept.
Nieuwe wijnen ontdekken? Ons wijnteam goot enkele heerlijkheden samen in een heerlijk wijnpakket.
Bestellen kan telefonisch of via mail:
[email protected]
014 21 27 09 (van dinsdag t.e.m. zaterdag vanaf 10u tot 18u)
Amarone, liefdevol klinkend ‘bittertje’ uit de Italiaanse Veneto. Deze volle wijnen worden steevast gemaakt met laat geoogste, uitgedroogde druiven van de streek. Resultaat: wijnen die barsten van traditie en smaak.
Een karaf wijn op tafel oogt altijd luxueus. Wijn karaferen of decanteren heeft wel degelijk z’n nut voor zowel jonge als oude wijnen. Wat nu net het verschil is tussen de twee wijnhandelingen, leggen we je graag uit.