loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Champagne de Barfontarc, Brut Blanc de Noirs

Deze Champagne bestaat voor 100% Pinot Noir en komt uit Baroville inde Aube-regio. Erg elegante, pittige Champagne met fijne pareling, frisse zuurtjes en een zachte, volfruitige smaak. Een echte aperitief-champagne.

€24,95
Champagne G. de Barfontarc, Brut Rosé

De elegantie en fruitige smaak van rosé champagne (voornamelijk gemaakt van pinot noir) ontbreekt zeker niet bij deze Barfontarc. Hij is fris, levendig en mooi in balans. Ideaal als aperitief maar ook te smaken bij een ijscrème. Gewoon heerlijk!

€28,95
Champagne G. de Barfontarc, Jéroboam, Brut Tradition

Een compositie van fruitige pinot noir en zachte chardonnay, langdurig gerijpt in de kelder. Dit zorgt voor een fijne bubbel en een lichte champagne. Op elk moment een zaligheid om te drinken!

€130,00
Filter op prijs
Prijs:
0
-
150
filter

Champagne de Barfontarc


De streek rond Reims is wijd en zijd bekend om haar uitgelezen schuimwijnen, champagnes genoemd. Traditioneel de feestdrank bij uitstek voor jong en oud. U vindt een volledig aanbod bij ons, waaronder onze huischampagne, "G. de Barfontarc", die champagnes produceren die zeer lichtvoetig zijn en zich vlot laten drinken.
Champagne is het neusje van de zalm maar er valt helemaal niets aan te merken op ambachtelijke schuimwijnen, "Méthode Champenoise" uit andere streken. Minder duur en bijna net zo lekker.

Een nieuw, indrukwekkend gamma champagnes komt van G. de Barfontarc uit de Aube. Ze vallen allen op door hun zuiverheid, intensiteit en vooral doordrinkbaarheid. Ook de prijzen van deze champagnes vallen ontzettend mee. Zeker het ontdekken waard...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »