Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Rode wijn die opvalt door het uitgesproken mediterrane karakter. Gemaakt van de inheemse druivensoort Mantonegro in het Spaanse Mallorca (Binnisalem regio).
Buloo is een non alcolisch alternatief dat we graag voorstellen als aperitief. Op basis van kombucha, maar veel meer dan dat!
Magnifieke 50 jaar oude cognac van 100% Ugni Blanc uit de Petite Champagne. Slechts 1 vat van 768 flessen geproduceerd. Zeer exclusief.
De Progressive Hebridean Distillers doen het hier weer! Een Cask Strength om U tegen te zeggen, 128.9PPM is niet voor doetjes! Hoort bij de meest geturfde whisky's ter wereld.
Benjamin Baker, connaisseur van de Cognac in hart en nieren, selecteert vergeten vaten en bottelt deze zonder blenden. Op zoek gaan naar de verloren identiteiten van de verschillende Cognac druiven in zijn missie.
Benjamin Baker, connaisseur van de Cognac in hart en nieren, selecteert vergeten vaten en bottelt deze zonder blenden. Op zoek gaan naar de verloren identiteiten van de verschillende Cognac druiven in zijn missie.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Gelimiteerde Belgian Single Malt van eigen creatie! Onderging een integrale opvoeding op Benrinnes en Glentauchers vaten. Na hun huwelijk, kreeg deze whisky een finish op First Fill Oloroso vaten. Deze whisky werd gebotteld op vatsterkte.
Tasting Box uitgebracht ter ere van het 15 jarige bestaan van The Nectar. Mét Glencairn glas!
Een zachte, romige mousse onthult een royale, frisse smaak met toetsen van citrus. Een klei- en krijtbodem zorgt voor een verrassende mineraliteit. De afdronk is opvallend fris.
Meest zuidelijk gelegen Islay Single Malt Scotch Whisky. Ardbeg staat bekend als de meest geturfde, gerookte en meest complexe whisky van Islay.
Verrassende groene aperitivo uit Venetië. Op basis van tal van kruiden en vruchten waaronder bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, zachte absint, alsem, kamille, kaneel, cinchona, bruine chiretta, koriander, tonka boon, ... en nog zoveel meer!
Bij deze Pineau de Charentes van Fanny Fougerat vloeien vers druivensap en cognac samen tot een heerlijke mix van zoet en zuur. Een heerlijk aperitief!
Zeer gelimiteerde geturfde whisky van de nieuw gerestaureerde Torabhaig Distillery, gevestigd op The Isle of Skye. Eerste editie van een serie van 4 flessen.
Barolo van absolute wereldklasse! Claudio Boggione wordt aanzien als de 'Paus' van Barolo omdat hij bij de oudste percelen in Barolo bezit.
De meest geconsumeerde likeur in Portugal. Zoetere, net iets bitterdere likeur. Goed gebalanceerde smaak en mondgevoel.
De enige echte Pastis van Marseille! In dit wereldberoemde aperitief schuilt een unieke mix van anijs, zoethout en aromatische planten.
Francisco Albuquerque maakt met deze fles een medium dry Madeira met langere houtrijping.
Heerlijk fijne limoncello van de kerels achter MM Antverpia.