Een granaatkleurige grootheid met rijpe fruitaroma's en goed omhulde tannines...
Deze Muscat vangt lente en zomer in een fles!
Een wijn met een onwaarschijnlijke prijs/kwaliteitsverhouding die kan gecombineerd worden bij allerhande gerechten!
Deze rode wijn is geselecteerd op zijn toegankelijk en volfruitig elegant karakter. Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel.
Deze Syrah is fruitig, kruidig en een tikje floraal. Een ware allemansvriend door z'n elegantie. Heerlijk bij een stevig stuk vlees, kazen, wild en stoofpotjes met gevogelte.
Een ode aan de Japanse terroir door een combinatie van rode Shiso en Yuzu. De smaak van Shizo cocktail wordt uitgedrukt door de delicate smaak van vers geoogste Shiso afkomstig uit Japan en biologisch gecultiveerd en gedistilleerd in België. Een ware sign
Alcoholvrije spirit zonder toegevoegde suikers, op basis van 35 botanicals waaronder peer en granaatappel.
Deze 6de editie in een reeks die in het leven werd geroepen als ode aan sherry vaten van de beste kwaliteit, met steeds een finish op ex-rode wijnvaten.
Artisanale en ongefilterde Amaro met 16 kruiden. Federico verbouwt en distilleert helemaal zelf en maakt prachtige artisanale varianten op gekende type dranken.
Les Vignerons d'Estezargues is een coöperatie van een tiental wijnboeren gelegen in Gard, in de Côtes du Rhône. Sinds 1965 vinifieren ze zonder inbreng van buitenaf. Het leeuwendeel van de percelen is fiere drager van een bio certificaat.
Magnifieke cognac van 100% Ugni Blanc uit de Petite Champagne. Slechts 1 vat van 510 flessen geproduceerd. Zeer exclusief.
Stijlvol genieten? Dat doe je met deze Don Papa rum uit de hoofdstad van het Filipijnse suikerriet.
Filliers Classic Dry Gin 28 is een Belgische gin, met de hand geselecteerde kruiden en een zeer nauwkeurig opgevolgd productieproces zorgen voor de best kwalitatieve producten. Deze gin hoort daar zeker bij!
Franse, extra droge vermouth op basis van Pineau des Charentes, dewelke versterkt wordt met een geheime kruidenmix van 27 botanicals.
Hét alternatief voor Campari. Del Professore gebruikt een geheime blend van kruiden, maar de kenner ontdekt toch invloeden van jeneverbes en basilicum, kaneel en hop.
Verrassende groene aperitivo uit Venetië. Op basis van tal van kruiden en vruchten waaronder bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, zachte absint, alsem, kamille, kaneel, cinchona, bruine chiretta, koriander, tonka boon, ... en nog zoveel meer!
Unieke Celtische likeur op basis van een blend van Ierse Malt Whisky. Deze wordt dan door steenkool gefilterd en geïnfuseerd met honing en koninklijke jam.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Zoete variant (meeste restsuikers) met rijkere honingtoetsen. Bewaarpotentieel en terroirgedreven.
Geïnspireerd naar een recept van vanouds. Deze vermouth ontwikkeld een interessant boeket van citrus, munt, absinthe (wormwood), oranjebitters, etc.
Redbreast is de definitie van de aparte frise stijl van Ierse Copper Pot Still distillatie. Drievoudige distillatie van gemoute en ongemoute gerst.
Custoza waarbij exotisch fruit, van de eerste slok tot de afdronk, primeert. Extra handig in Bag in Box!