Zachte rode wijn met een wat aardser, kruidig en mineralig karakter. Vlotte drinker, erg lekker voor de liefhebber van jonge rode Bourgondiërs.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Strakke, florale en fruitige wijn uit de Priorat regio in Spanje.
Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1300 flessen geproduceerd!!!
Afkomstig van verschillende wijngaarden gelegen in Napa Valley. Representeert het klassieke karakter van Californië.
Knappe aparte cuvee van Spottswoode. Lyndenhurst bestaat voornamelijk uit Cabernet Sauvignon uit Napa Valley. Kracht & elegantie in een fles!
Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Een zeer zachte Sangiovese met een klein percentage Cabernet Sauvignon. Wat een mooie elegantie en souplesse voor een Chianti!
Onvoorstelbaar, typeert het best wat wij het laatste jaar hebben geproefd uit de Languedoc-Roussillon.
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Dit gecertificeerd bio-domein heeft een bijzondere kalkbodem. Dat levert bijzondere wijnen op met minerale en florale toetsen.
Geniet van deze Gigondas bij een rijkelijk stoofpotje.
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Wit vlees is doorgaans delicaat en licht van smaak. Ga dus voor een wijn die niet overheerst. Witte wijn of een lichte, fruitige, rode wijn lenen zich daar uitstekend toe.
U kan de rode wijn op voorhand koelen. Op die manier komt het fruitige extra naar voren.