Rode wijn uit het Australische Maclaren Vale. Afkomstig van oude "wilde" wijnstokken van de Grenache en Carignan ranken die "droog" worden opgevoed.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Italiaanse verleider met een diepzwarte kleur en een zonnig, rijp boeket waarin Mediterrane indrukken floreren. Rijke wijn die schittert bij pasta’s, kazen en gegrild wit of rood vlees!
Dieprode wijn vol donker fruit met een fijne tanninestructuur en een goede houtlagering, zachte afdronk.
Houtgerijpte Chenin Blanc uit Zuid Afrika, gevinifieerd van zeer oude bushvines, aangeplant in 1985.
Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Een echte topper van formaat! Deze wijn heeft zijn Tre Bicchieri in Gambero Rosso, de Italiaanse Wijnbijbel, zeker verdiend. De geur van wilde bloemen, appeltjes en exotisch fruit vertaalt zich in een pittige, volle smaak die heerlijk nazindert...
Heerlijke rosé-wijn van Domaine Lafage uit de Roussillon. Met 70% Mourvèdre en 30% Grenache Gris maakt Jean-Marc Lafage een rosé met karakter maar grote toegankelijkheid.
Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Nebbiolo druiven van wijnmaker Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken uit Langhe, te Piëmonte.
Plezier in de fles! Zeer correcte Côtes du Rhône met mooi rood fruit, karakter en soepele afdronk.
Zwoele, volle en Chardonnay uit de hak van de hiel van Italië. Veel rijp wit steenfruit, zonnig en rond boeket. Zacht en breed inzetbaar.
Gastronomische wijn met een ellenlange afdronk!
Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...
50 jaar oude wijnstokken zorgen voor een prachtige kwaliteit! 3 Bicchieri 2023 Gambero Rosso!
Eindelijk een "kleine" Ribera del Duero met een fijn en toegankelijk profiel.
Schitterende wijn uit de nog veel te weinig bekende regio Montecucco in Toscane. In deze regio gelegen tussen Montalcino en de Toscaanse kust is de Sangiovese Grosso ontstaan, de variëteit
waardoor de Brunello de Montalcino z’n bekendheid heeft gekregen!
Deze Grand Ardèche is een selectie van de allerbeste Chardonnay-druiven die rijpten op nieuwe eikenhouten vaten van Louis Latours eigen tonnenmakerij.
Een top crianza wijn (12 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerde houttoets.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Fijnere rode wijn met krachtig middenpallet. Vernoemd naar de vele platte keien, alom aanwezig in de wijngaarden van de Montsant regio.
Droge witte wijn met aroma's van limoen en pompelmoes. Mooi strak en elegant in stijl.
Deze Côtes du Rhône is super met alle allures van een Chateauneuf-du-Pape.
Bij barbecue hoort natuurlijk een rijkelijk assortiment aan vis en/of vlees.
Vis en zeevruchten gaan uitstekend samen met frisse en geurige witte wijn. Bij wit vlees en gevogelte hebt u een uitgebreide keuze. Van krachtige, witte wijn tot een pittige en kruidige rosé. U kan zelfs gaan voor een meer gekoelde fruitige, rode wijn.
Bij gemarineerd vlees schenkt u het best een krachtige rosé, of een rood wijntje met voldoende zuren.
Rood vlees, zoals rundvlees of lams, passen uitstekend bij smaakvolle, krachtige, rode wijnen.