Een fleurige Bache-Gabrielsen van het Pure & Rustic gamma met noten van buxus, eucalyptus en kamperfoelie.
Een houtachtige Bache-Gabrielsen van het Pure & Rustic gamma met tonen van zoethout, kruidnagel en geroosterd brood.
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Kilchoman Sanaig kreeg zowel rijping op zowel Bourbon als op Sherry vaten. Het merendeel van de spirit rijpte op Sherry vaten, wat een opmerkelijk rijp en fruitig karakter met citrus, turfrook en karamel invloeden geeft.
Authentieke bourbon met zoete smaak en rijk vanille karakter. Leent zich uitstekend om te mixen!
Deze straight bourbon weerspiegelt de geest van de bluegrass state. Een echte smaakbom: genuanceerd, toch zoet, fruitig & kruidig!
Terug van weggeweest! Een geweldige 'sour mash' met uitgebalanceerde tonen. Kan niet gecategoriseerd worden als een rogge of bourbon.
Een lichte en fruitige rum van Dominicaanse bodem die de Cubaanse onafhankelijkheidsstrijd viert.
Een Braziliaanse topper gepresenteerd in een kunstwerk van een fles. De houten dop maakt het complexe geheel compleet af!
Tio Pepe is misschien wel één van de beroemdste sherry's ter wereld. Een frisse sherry met veel aroma & karakter.
Een port met body, een fluwelen smaak en een lange, smaakvolle afdronk.
Aperol heeft niet alleen een bitterzoete smaak en feloranje kleur. Het vormt ook het hoofdingrediënt van de beroemde Aperol Spritz.
Een klassieke Italiaanse variëteit van de vader van Italiaanse mousserende wijn (Carlo Gancia).
Grey Goose, een gewilde vodka! Gemaakt in de beroemde Cognacstreek.
Tito is een vodka voor iedereen! Zacht van aard en glutenvrij.
Wijnen uit de Eisele-wijngaard zijn bekend omwille van hun diepte en balans. Een kenmerk waar je je ook bij deze Sauvignon Blanc mag aan verwachten.
Gordon's Gin is 's werelds best verkopende droge gin in Londen. Ontwikkeld door Alexander Gordon in 1769.
Spring gin heeft z'n naam niet gestolen. De gin werd gedistilleerd met een uniek set botanicals uit het Middellandse zeegebied.
Een Spaanse London dry Gin bereidt in de unieke plaats Sikkim.
Cabernet Sauvignon van een subliem jaargang!