Deze 14 jaar oude whisky, gedistilleerd in 'A Secret Speyside Distillery' in 2009, rijpte integraal in Bourbon Hogsheads (kleinere vaten).
Blend van Japanse whisky's uit de Miyagi en Nagano prefecturen, in volle eerbied voor traditionele productiemethodes geblend.
Benjamin Baker, connaisseur van de Cognac in hart en nieren, selecteert vergeten vaten en bottelt deze zonder blenden. Op zoek gaan naar de verloren identiteiten van de verschillende Cognac druiven in zijn missie.
Een fantastische traktatie uit de Plantation-reeks! Zoetere dessertrum uit Barbados. Deze rum wordt verkregen door een infusie met het verse vruchtvlees van de kokosnoot.
Karaktervolle rode wijn met kruidige textuur, rijpe tannines en fijne bitters, velours mondgevoel en zachte en lange afdronk. De moeite!
Eigen botteling bij Calvados Drouin voor het 75 jarige bestaan van Van Eccelpoel. Deze batch kreeg een unieke finishrijping op Cognac vaten van Hine.
Meest zuidelijk gelegen Islay Single Malt Scotch Whisky. Ardbeg staat bekend als de meest geturfde, gerookte en meest complexe whisky van Islay.
San Romedio is de Vermouth Riserva Superiore geproduceerd door de distilleerderij Valentini1872. Het is de eerste Vermouth die wordt geproduceerd met wijnen die zijn verkregen door overrijping van de druiven (Muscat Trentino).
12 jaar oude Single Cask en Double Aged Rum uit Trinidad. Eenmalige Limited Edition geselecteerd voor onder andere Van Eccelpoel.
11 jaar oude Single Cask en Double Aged Rum uit Jamaica. Eenmalige Limited Edition geselecteerd voor onder andere Van Eccelpoel.
Single maritieme en dus zilte Schotse malt met krachtig, rokerig karakter dat een peperachtige smaak in de mond achterlaat. Krijgt hoge scores van kenners!
De Progressive Hebridean Distillers doen het hier weer! Een Cask Strength om U tegen te zeggen, 128.9PPM is niet voor doetjes! Hoort bij de meest geturfde whisky's ter wereld.
Caribbean rum met natuurlijke koffie-extracten (20%).
Unieke botteling behordende tot de Whiskymaker's Edtions van The Lakes Distillery. Dhavall Gandhi en Simon Rigon steken de hoofden bij elkaar...
THE BEAST OF DUFTOWN - werd letterlijk en precies 2.81 keer gedistilleerd om het unieke en voortreffelijke aroma en karakter van deze Single Malt te vangen.
Aangenaam licht en helder drinkgevoel met fruitige noten. In de afdronk, die droog maar niet te droog is, laat het een delicate umami-rijstsmaak achter, die veel gerechten kunnen ondersteunt.
Een ietwat droge junmai ginjo sake met een elegante en verfrissende smaak, die de umami van Omachi-rijst optimaal tot zijn recht laat komen.
Deze champagne heeft een verfijnd, harmonieus en zacht voorkomen, met een zachte invloed van de houten vaten.
Fris karakter en romige textuur. Heerlijke mineraliteit en veel expressie van de houtopvoeding. Klein zoutje ter identificatie in een anders levendige finish.
Een ode aan de Japanse terroir door een combinatie van rode Shiso en Yuzu. De smaak van Shizo cocktail wordt uitgedrukt door de delicate smaak van vers geoogste Shiso afkomstig uit Japan en biologisch gecultiveerd en gedistilleerd in België. Een ware sign
Een ode aan het unieke Peruaanse kruid "Huacatay". Dit is een Peruaanse munt variëteit. Gebaseerd op de klassieke cocktail "Pisco Sour". Het kruid Huacatay voor deze cocktail is gecultiveerd in België en gedistilleerd in Antwerpen.
Exclusieve botteling van D.almore, onder leiding van Master Distiller Richard Peterson . Jaarlijks geselecteerd in november. Enkel de meest geraffineerde, complete en fijnste drams krijgen een plekje in deze gelimiteerde reeks