loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Hilberg-Pasquero, Nebbiolo d'Alba DOC, '12

Eén van de meest verborgen 'schatten' uit Piëmonte is zonder twijfel dit unieke domein: Hilberg-Pasquero. 

€37,25
Hilberg-Pasquero, Barbera d'Alba, Superiore DOC, '12

Schitterende wijn voor bij een mooi diner! Nu op dronk maar nog paar jaar laten liggen loont...

€37,25
Filter op prijs
Prijs:
0
-
40
filter

Hilberg Pasquero


Tussen de Turijnse gebergten en het zuiden van Piëmont, liggen de wijngaarden van Hilberg Pasquero. Prachtig gelegen op een heuveltop.

Wijn wordt er gecreëerd met immens respect voor de natuur. Hilberg heeft één sterke overtuiging: Enkel menselijk werk maakt het mogelijk de best mogelijke expressie van de vruchten van de natuur te krijgen. 

De wijnen van Hilberg hebben een zeer hoge intensiteit en een sterke terroirexpressie. Waaraan hun wijnen dit danken? Bovenstaande sterke overtuiging en een nog grotere toewijding van het koppel Miklo Pasquero en Annette Hilberg. Hun ranken krijgen een top biodynamische verzorging die mogelijke ziektes de baas blijft. 

Hoe het koppel elkaar leerde kennen? Op het veld, tussen de bonen en niet op het strand onder de paraplu. Zoals dat bij velen gaat. Annette Hilberg, toen nog verpleegster, stopte haar job om volledig deelgenoot te zijn van de overtuiging van haar man. 

Zoals wijn rijpt, wordt de passie van het koppel voor wijn elke dag sterker. Des te meer een reden om te genieten van de unieke wijnen die Hilberg-Pasquero te bieden heeft!

Filteren foodpairing
Filteren smaakprofielen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »