loading
Valuta: € EUR 
Sorteer op
Domaine Charvin, Châteauneuf-du-Pape, '13

Châtauneuf-du-Pape legt de focus op puurheid. Explosieve rode en donkere bessengeuren worden gecompliceerd met suggesties van verse bloemen, Aziatische kruiden en rokerige mineralen.

€37,23
Domaine Charvin, Châteauneuf-du-Pape, '14

De Châteauneuf-du-Pape wordt op traditionele wijze gemaakt. Het resultaat is een waar boeket van geuren en smaken. De neus wordt geprikkeld met pittige geuren als peper en munt, aangevuld met tonen van eik. Daarnaast heeft de wijn een fruitig karakter (k

€37,23
Categorieën
Wijnhuizen
Rode Wijn
Witte Wijn
Rosé wijn
Bubbels
Druivensoort
Foodpairing
Jaar
Productkenmerken
Filter op prijs
Prijs:
0
-
40
filter

Domaine Charvin


In de meer traditionele stijl blijven wij natuurlijk een grote fan van Laurent Charvin. Slechts 2 wijnen worden gemaakt op het domein van de familie Charvin. Een Côtes-du-Rhône met alle allures van een Châteauneuf (en een zeer dankbaar prijskaartje) en een fantastische Châteauneuf-du-Pape (ook nog altijd zeer betaalbaar).  

Dit familiebedrijf (6 generaties oud) werd opgericht in 1851 door Guillaume Charavin. Vandaag wordt het domein uitgebaat door Gérard, Anne, Marie en Laurent Charvin onder de vorm van een EARL (Exploitation Agricole à Responsabilité Limitée).  

Het domein strekt zich uit over een oppervlakte van 8 hectares onder de appellatie Châteauneuf-du-Pape en 13 hectares onder de appellatie Côtes-du-Rhône. De wijngaard bevindt zich op 5 km ten zuiden van Orange in het gebied van de Côtes-du-Rhône en wordt in het noord-westen begrensd door de appellatie Châteuneuf-du-Pape. De kelders hebben een capaciteit tot 80 000 flessen.

Sort by brands
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »